Aktywne Wpisy

Kasahara +614
Jak chcecie zobaczyć uśmiech dziecka u 38 latka to macie właśnie okazje. Z okazji urodzin przyjaciele przygotowali mi prezent - sztangę załadowaną 38 monsterami, japońskie noże (kocham gotować) i koszulkę do wyciskania (taka z gumą na plecach). Aż mnie bolała twarz przez 2-3 godzinne śmianie się i uśmiechanie.
Z młodych lat nie został mi ani jeden przyjaciel, w dorosłym wieku wszystkich (około naprawdę 6 bliskich, co mi pomogą w każdej sytuacji i
Z młodych lat nie został mi ani jeden przyjaciel, w dorosłym wieku wszystkich (około naprawdę 6 bliskich, co mi pomogą w każdej sytuacji i
źródło: 2026-07-09 19.21.47
Pobierz
marek2092 +184
#mecz tak narzekacie na Borasa, ale ja tam lubię jak on se komentuje, żywo od 1 minuty nie zamula, nawet jak nudny mecz jest on próbuje budować emocje darciem mordy. Wyluzujcie to tylko komentarz do meczu

@mirko_anonim: OK gadzimózgoski
Wkrótce czyli za 5 czy 10 lat? AI nie zabiera dobrze płatnej pracy tylko proste, monotonne, juniorskie taski
Jesli bys chcial kiedys pogadac na privie o zyciu, to zapraszam do kontaktu.
Napisałabym "witaj w klubie" bo czuje sie podobnie, ale jak widzę historie o byłej młodej, pięknej dziewczynie to wiadomo z kim mamy do czynienia.
Ok oski
Może 10, może 15. Tak czy siak, do emerytury nie daję żadnych szans
https://wykop.pl/wpis/80407363/bylo-i-sie-skonczylo-zwiazki-jest-mi-bardzo-smutno
Jest mi bardzo smutno z tego powodu. Bo coraz trudniej wchodzi sie w zwiazki z kazdym rokiem, a swiezej daty nie jestem. Ja p------e blizej mi do 40 niz do 30. Zawsze myslalem, ze bede miec zone, dzieci i psa.
Komentarz usunięty przez autora