Aktywne Wpisy

Shaun_x_Boswell +38

mirko_anonim +12
✨️ Polacy na giełdzie - czy to mądry ruch? Ⓘ
Co to za moda teraz że Polacy masowo przepalają kasę na #gielda i jeszcze dumnie chwalą się z bycia inwestorem? Nagle mariuszki bronią #xtb mimo że wciska cfd na siłę ludziom którzy nie mają żadnego pojęcia, bo myślą że sami będą bogaci xd? Z tagu robi się to samo co z tagiem perfumy, "patrzcie zaraz przewale pół wypłaty powstrzymajcie
Co to za moda teraz że Polacy masowo przepalają kasę na #gielda i jeszcze dumnie chwalą się z bycia inwestorem? Nagle mariuszki bronią #xtb mimo że wciska cfd na siłę ludziom którzy nie mają żadnego pojęcia, bo myślą że sami będą bogaci xd? Z tagu robi się to samo co z tagiem perfumy, "patrzcie zaraz przewale pół wypłaty powstrzymajcie

To ja jestem tym kolegą, już nie będę
No albo schizofrenia jak kolega wyzej pisze.
@PanKapibara
@Ciasteczkowe-tiramisu
Wpis to nie troling. Było cz1 z 2-3 tyg temu, możę stąd Deja Vu.
Objawy to reakcja alergiczna bardzo mocna, tzw wstrząs anafilaktyczny. Można poczytać sobie pod hasłem "Zawroty głowy,
Przecież napisane w treści wpisu, że byłem u lekarza.
Lekarz po usłyszeniu, że gość rznie głupa i dalej siętym inhaluje, doradził by się zawijać jak najszybciej, nawet do kogoś znajomego na czas poszukiwań nowego lokum
PS mój współlokator to 50 letni stary kawaler, kompletnie aspołeczny, nie utrzymujący relacji społecznych
Zadałem konkretne pytanie natury prawnej stąd tag #prawo
Może jakiś miras jednak ma coś do powiedzenia w tej kwestii.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi