Aktywne Wpisy
Bezmyślność ludzka mnie dobija czasem. Po lesie u mnie latał królik, taki zwykły hodowlany, ktos go wywalił pewnie. Próbowałem go złapać bo na wolności dlugo nie pożyje ale uciekał. Poprosilem o pomoc mi znajomą co u weterynarza pracuje, w końcu pod siatką zwiał na jedna posesje co małżeństwo lekarzy mieszka.
Dzwonię ale nikt nie odbiera, musialem do pracy iść wiec poszedlem wieczorem i mówię w jakiej sprawie.
Facet do mnie, że no był królik
Dzwonię ale nikt nie odbiera, musialem do pracy iść wiec poszedlem wieczorem i mówię w jakiej sprawie.
Facet do mnie, że no był królik

Wergiliusz wskazał Dantemu X krąg piekła i rzekł do niego:
- I oto będziesz wstawał codziennie przez 40 lat o 4 rano, potem jechał godzinę do Januszexu by od 6:00 być gotowym przy rozgrzanej do czerwoności maszynie na 12h zmianę.
Po czym Dante narobił pod siebie i zapłakał w trwodze.
#kolchoz #praca #januszex
- I oto będziesz wstawał codziennie przez 40 lat o 4 rano, potem jechał godzinę do Januszexu by od 6:00 być gotowym przy rozgrzanej do czerwoności maszynie na 12h zmianę.
Po czym Dante narobił pod siebie i zapłakał w trwodze.
#kolchoz #praca #januszex

Ile około kosztuje wykończenie poniższego mieszkania dwupokojowego do takiego standardu jak na zdjęciach?
https://m.olx.pl/d/oferta/2pokojowy-apartament-ul-tramwajowa-41m2-wysoki-standard-bezposrednio-CID3-ID16v206.html?isPreviewActive=1
#nieruchomosci #mieszkanie #wykonczenie #wykonczenia #remont #remontujzwykopem
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
Proponuję coś prostszego, mniej ozdóbek na ścianach i sufitach. Tapetę czy akcenty możesz sam ogarnąć na podstawie zdjęć z mieszkań ludzi z neta. Cena spadnie mniej więcej o połowę.
Robocizna 1k z metra, pytałem wielu fachowców i rozjazd jest praktycznie żaden.
Materiały budowlane wyszły jakoś 12k
Wykończenie - największy koszt to meble od stolarza. Razem z kuchnią mam 12 szaf/mebli do zabudowy, łączny koszt 150k.
Łączny koszt wykończenia to ok 470k, czyli 5k z metra za wszystko
Typie jaki architekt. Tu jest tyle bledow projektowych ze glowa mala. Klimatyzacja nad kanapa xdd
Po prostu jest nasrane dekorow bez ladu i skladu. Najtansza podloga.
Meble kuchenne na zamówienie - to jest jedyne co
@mirko_anonim: nooo, zawsze, totalnie zawsze, bo architekci wnętrz nie popełniają błedów. To nadludzie.
Sposób, w jaki to mieszkanie jest zaprojektowane, wyglada dokładnie jak od taniego architekta wnętrz, anonimku.