Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Itkovian: Przypomniało mi się, jak znajomy chciał mnie zeswatać ze swoim kumplem, napisałam do gościa, a ten po kilku wymienionych wiadomościach przestał odpisywać, zapytałam znajomego, o co chodzi, a on na to, że zdaniem jego kumpla dziwnie się ze mną pisze xD A ja zawsze piszę pełnymi zdaniami, starałam się ciągnąć rozmowę itp. Pewnie spodziewał się julki, a dostał brzydką babę, ehh.
  • Odpowiedz
@choochoomotherfucker miałam podobną sytuację w liceum, ale na żywo xd dziewczyna miała duże powodzenie i chłopaka 25lvl, pewien chłopak którego friendzonowała całe liceum się załamał jak się o tym dowiedział. Chciała "zrobić mu dobrze" i zaprowadziła mnie do niego że oboje nie mamy z kim iść na studniówkę i możemy zatańczyć poloneza bo też nie mamy par to może razem byśmy poszli, on na mnie tylko spojrzał i powiedział "sorry ale
  • Odpowiedz
@Mario7400 @Lucider5 nie przeżyłam nastoletniej miłości, zakochiwałam się bez wzajemności a gdy zwierzałam się komuś że mi się podoba byłam odrzucana i czasem wyśmiewana (głównie przez wygląd, leciały np. teksty że ciało spoko ale no ta twarz). We mnie nie zakochał się nigdy nikt i nie wiem jak to jest być podrywaną xD na studiach miałam krótko chłopaka który ze mną szybko zerwał, bo chciał wzbudzić zazdrość w innej dziewczynie
  • Odpowiedz