Aktywne Wpisy

zlimer +302
Nigdy nie miałem potrzeby, żeby wrzucać tutaj zdjęcia mojego kota. Jednak chłop 30 lvl a ryczy jak p------y
Wczoraj zdecydowałem się na uśpienie mojej 17-letniej Lary. Była ze mną, odkąd skończyłem 13 lat, była dzikim kotem z ulicy, nie oswojonym. Była ze mną na każdym moim zakręcie życiowym a trochę ich już było. Mimo, że ich nie rozumiała to jej mruczenia na moich kolanach zawsze dawało mi chociaż trochę ukojenia. Niby to tylko
Wczoraj zdecydowałem się na uśpienie mojej 17-letniej Lary. Była ze mną, odkąd skończyłem 13 lat, była dzikim kotem z ulicy, nie oswojonym. Była ze mną na każdym moim zakręcie życiowym a trochę ich już było. Mimo, że ich nie rozumiała to jej mruczenia na moich kolanach zawsze dawało mi chociaż trochę ukojenia. Niby to tylko
źródło: IMG_20221101_205433
Pobierz
annlupin +77
źródło: podsumowanie-2025
Pobierz

Rap to najgorszy sort muzyki jaki istnieje. Nawet śpiewać nie musisz umieć. Nic nie musisz umieć. Plusujesz - zgadzasz się. Muzyka debili dla debili xd
źródło: comment_zqzc5h4ArhQbFPw0UmwBz9OFIbEDgxhx
PobierzTyle, że ten mem to najprawdziwsza prawda.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Poza tym od jakichś 20 lat za idoli dzieciaków robią właśnie raperzy, którzy dymają laski, rozbijają się furami czy chwalą rezydencjami. W tym czasie jest płacz, że dzieciarnia nie słucha
@pearl_jamik: tzn. ja sam lubie posluchac rapu, jednak nie bez powodu gwiazdeczki z fame mma i innych "gali" probuja swoich sil wlasnie w tym gatunku xD Mozesz nawet w bit nie trafiac, to sie dzieciarnia bedzie jarac jaki zajebisty offbeat
@pearl_jamik: O, to jak w metalu