Aktywne Wpisy

yaszczur +25
Chciałem tylko oznajmić, że niejaka @annlupin to konfident wcinający rogale z moderacją.
"Str@jk" polegał na niepodejmowaniu aktywności w postaci wrzucania znalezisk, wpisów na mirko, komentowania i oceniania co też uczyniłem. Zaglądanie, było nawet wskazane, żeby uzupełnić sobie czarnolisto o takie jednostki (stąd pomyłka z dodaniem do obserwowanych).
Mało, że nie potrafisz powstrzymać się przed tworzeniem tych swoich gunwowpisów (nom) okazując chęć solidarności z tymi, którzy robili coś również w Twoim interesie,
"Str@jk" polegał na niepodejmowaniu aktywności w postaci wrzucania znalezisk, wpisów na mirko, komentowania i oceniania co też uczyniłem. Zaglądanie, było nawet wskazane, żeby uzupełnić sobie czarnolisto o takie jednostki (stąd pomyłka z dodaniem do obserwowanych).
Mało, że nie potrafisz powstrzymać się przed tworzeniem tych swoich gunwowpisów (nom) okazując chęć solidarności z tymi, którzy robili coś również w Twoim interesie,
źródło: 1000001330
Pobierz
hot_tomek +91
#wykopgate20 #strajk
Moje spostrzeżenia po strajku:
-praktycznie żadne konto trolujące nie strajkowało (nawet czuli się jak ryba w wodzie) zwłaszcza te polityczne
-wiele kont widmo postowało jakieś brednie bez tagów jednozdaniowe byle by ruch był (boty białkowskie?)
-jestem z was dumny że tak wielu z nas wytrwało
Moje spostrzeżenia po strajku:
-praktycznie żadne konto trolujące nie strajkowało (nawet czuli się jak ryba w wodzie) zwłaszcza te polityczne
-wiele kont widmo postowało jakieś brednie bez tagów jednozdaniowe byle by ruch był (boty białkowskie?)
-jestem z was dumny że tak wielu z nas wytrwało
źródło: image
Pobierz

Wczoraj zdecydowałem się na uśpienie mojej 17-letniej Lary. Była ze mną, odkąd skończyłem 13 lat, była dzikim kotem z ulicy, nie oswojonym. Była ze mną na każdym moim zakręcie życiowym a trochę ich już było. Mimo, że ich nie rozumiała to jej mruczenia na moich kolanach zawsze dawało mi chociaż trochę ukojenia. Niby to tylko kot a nie mogę się pozbierać.
Mam tylko nadzieję, że czuła, że była przeze mnie kochana w każdym dniu jej życia i że dałem jej dobre życie.
Tęsknię, bardzo tęsknie.
#koty #pokazkota #zalesie
źródło: IMG_20221101_205433
Pobierz@zlimer: Stary, ja już przeżyłem 4 takie koty, co od małego były chowane, był puszek, co ze starosci zrobił się głuchy
źródło: temp_file7157461177341218344
PobierzŚmierć to naturalna kolej rzeczy, każdy sie starzeje, każdy w końcu pochowa tatę i mamę. Grunt to przeżyć życie tak aby nie tęskinć za nimi kiedy ich zabraknie.
Jesteście zdrowo porypani w tych internatach.
Tylko kotów szkoda
źródło: 1000006828
PobierzTrzymaj się Mirek (づ•﹏•)づ
Jak renkom odjoł.
@zlimer Wpółczuję, po wpisie widać że dbałeś jak mogłeś :( Szczerze mówiąc to sam boje się tego dnia i jak to przeżyje xd mam pierwszy raz w życiu dwa koty od 1,5 roku i jak zawsze wolałem psy to teraz jednak kotki, no i alergia na koty mi przy nich zeszła więc dodatkowy plus xd