Wpis z mikrobloga

Nigdy nie miałem potrzeby, żeby wrzucać tutaj zdjęcia mojego kota. Jednak chłop 30 lvl a ryczy jak p------y

Wczoraj zdecydowałem się na uśpienie mojej 17-letniej Lary. Była ze mną, odkąd skończyłem 13 lat, była dzikim kotem z ulicy, nie oswojonym. Była ze mną na każdym moim zakręcie życiowym a trochę ich już było. Mimo, że ich nie rozumiała to jej mruczenia na moich kolanach zawsze dawało mi chociaż trochę ukojenia. Niby to tylko kot a nie mogę się pozbierać.

Mam tylko nadzieję, że czuła, że była przeze mnie kochana w każdym dniu jej życia i że dałem jej dobre życie.
Tęsknię, bardzo tęsknie.

#koty #pokazkota #zalesie
zlimer - Nigdy nie miałem potrzeby, żeby wrzucać tutaj zdjęcia mojego kota. Jednak ch...

źródło: IMG_20221101_205433

Pobierz
  • 61
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

kończyłem 13 lat, była dzikim kotem z ulicy, nie oswojonym. Była ze mną na każdym moim zakręcie życiowym a trochę ich już było. Mimo, że ich nie rozumiała to jej mruczenia na moich kolanach zawsze dawało mi chociaż trochę ukojenia. Niby to tylko kot a nie mogę się pozbierać.

@zlimer: Stary, ja już przeżyłem 4 takie koty, co od małego były chowane, był puszek, co ze starosci zrobił się głuchy
  • Odpowiedz
@maniok: nieee, po prostu staram się walczyć i piętnować to zdblnienie ludzi, którzy z kotka i pieska robią sobie członka rodziny.
Śmierć to naturalna kolej rzeczy, każdy sie starzeje, każdy w końcu pochowa tatę i mamę. Grunt to przeżyć życie tak aby nie tęskinć za nimi kiedy ich zabraknie.
  • Odpowiedz
  • 41
Stary, ja już przeżyłem 4 takie koty, co od małego były chowane, był puszek, co ze starosci zrobił się głuchy i go auto przejechało, była panterka, co ze starosci nie zwiała przed pitbullem na czas i ją zagryz, pózniej anastazja (xD), po drodze jeszcze jeden którego imienia już nie pamiętam. Psy potrafie wymienić - szarik, mały, astra, kongo (ten ma już z 16 lat i też już dziadek się robi).

Zamiast pisać
  • Odpowiedz
@maczupikczunianin: kierwa, szkoda, że ludzie nie wstawiają zdjęć swoich ojców i matek jak odchodzą i nie opisują jak dużo dla nich znaczyli... Tylko kotki krwa.

Jesteście zdrowo porypani w tych internatach.
  • Odpowiedz
@kjungst: to jest indywidualna sprawa każdego, dla osób samotnych często ulubione zwierzę jest bardzo ważne, tak trudno to zrozumieć? i Tobie nic do tego on krzywdy nikomu tym nie robi a sie p---------s ze jest mu smutno z tego powodu i o tym pisze na wykopie
  • Odpowiedz
@zlimer: () Dałeś kotku dom, opiekowałeś się i pokazałeś że masz dobre serce. ️ Kotek był ci na bank wdzięczny. Także nie martw się - teraz już się nie męczy. Będzie dobrze - ogarniesz się i może nowemu dasz dom. ()
  • Odpowiedz
@kjungst: Widzę że dodanie Cię na czarno to nie było błędem xD

@zlimer Wpółczuję, po wpisie widać że dbałeś jak mogłeś :( Szczerze mówiąc to sam boje się tego dnia i jak to przeżyje xd mam pierwszy raz w życiu dwa koty od 1,5 roku i jak zawsze wolałem psy to teraz jednak kotki, no i alergia na koty mi przy nich zeszła więc dodatkowy plus xd
  • Odpowiedz