Wpis z mikrobloga

zrobić glupia rzecz kupić coupé 335i

@miiihau: Gdybyś tylko znalazł w miarę ładną sztukę, to pewnie mógłbyś ją po kilku latach odsprzedać bez straty. Może sam będę takiej szukać, choć ciągle bliżej mi do sedanów.
  • Odpowiedz
@FilipWWL: To nie jest idealna wersja kolorystyczna, ale chodziło mi przede wszystkim o ergonomię. Oczywiście ekran należałoby zaktualizować, mógłby być nawet dotykowy, ale chciałbym, żeby był dokładnie tam gdzie jest bez zmian w kształcie i rozmiarze.
  • Odpowiedz
@PociskV2: mam E91 ale niestety odstaje z jakością i designem do świetnego E39/E38 czy genialnego (ale niestety już materiałowo starego) E36/E34.
  • Odpowiedz
@PociskV2: jakbys zrobil podobna ankiete 100 lat temu to wiekszosc kierowcow brakowaloby smrodu konia, kto to widzial w jakiejs puszce jezdzic co nawet na pole nie pojedziesz ( ͡° ͜ʖ ͡°) Boomerzy musza wyginac, zastepuje ich mlode pokolenie
  • Odpowiedz
@PociskV2: peak wnętrza osiągneło 5er g30 przedliftowe i nie ma tutaj pola do dyskusji, normalne liczniki jeszcze i zwykły idrive zamiast tego brzydkiego szerokiego tableta z nowszych genów, za to seria F i wcześniejsze jeszcze wieją trochę latami 90, odstają trochę stylistycznie/modernistycznie od innych producentów aut z podobnych roczników

obrzydliwe są też te fejkowe listwy imitujące drewno xd
drahtzieher - @PociskV2: peak wnętrza osiągneło 5er g30 przedliftowe i nie ma tutaj p...

źródło: g30

Pobierz
  • Odpowiedz