Wpis z mikrobloga

Coś mi się nie chce wierzyć że żywe róże tak by wyglądały po 8h jazdy w pociągu, nie mówiąc o pożyczeniu butów, mężczyźni statystycznie mają znacznie większe rozmiary butów, więc albo a) ona ma mega duże stopy, b) on wyjątkowo małe c) to wszystko jest zmyślone by inne baby zazdrościły lub pisały komentarze
  • Odpowiedz
  • 14
@schweizer a ja widzę potencjał na odwrócone baity. Julki potrafiły dostać szału że kobieta robi mężowi kanapki do pracy.

Przyjechała Flixbusem o 5:30, żeby zrobić mi śniadanie przed ważnym meczem w CSa. Poczekała na klatce, bo współlokator jeszce spał, gdy wstał wyprała nam skarpetki, potem zostawiła kartkę: "zrób im 16:0, trzymam kciuki <3"
  • Odpowiedz
nie mówiąc o pożyczeniu butów, mężczyźni statystycznie mają znacznie większe rozmiary butów,

@KarmelowaAsteroida: a dlaczego założyliście, że buty musiały idealnie pasować? 2 numery większe buty to tylko 1cm różnicy więc można iść, ba nawet w mniejszych butach da się "wytrzymać" na krótką metę.
  • Odpowiedz
@KRZYSZTOF_DZONG_UN: to chyba przyjaźń jednostronna, bo nie wyobrażam sobie wykorzystywać tak swojego przyjaciela. Niby nikt go nie zmuszał, ale jakby mój przyjaciel odwalał takie rzeczy, to już dawno bylibyśmy po poważnej rozmowie, dlaczego takie akcje są nie na miejscu (w ogóle nie wyobrażam sobie nawet, że takie sytuacje miałyby miejsce, w przyjaźni jesteśmy równi).
  • Odpowiedz