Wpis z mikrobloga

Jak w Polsce ma być dobrze, jak przeciętna Julka 4/10 ma betaorbiterów co kupują jej kwiaty i jeżdżą 300 km i nie dostają nawet w zamian keksu, bo są jedynie "przyjacielami". A potem się dziwić, że księżniczki mają wymagania z kosmosu xDDD Polskie kukoldy, coście uczynili z tą krainą XDDD

#bekazprawakow #bekazkukoldow #p0lka #blackpill #logikarozowychpaskow #zwiazki
KRZYSZTOFDZONGUN - Jak w Polsce ma być dobrze, jak przeciętna Julka 4/10 ma betaorbit...

źródło: temp_file5141101642211333120

Pobierz
  • 50
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KRZYSZTOF_DZONG_UN S--s za bukiet róż? XD Te wasze „divy” więcej biorą, a normalna kobieta miałaby się oddawać za bukiet róż XD Wy to macie sprane mózgi. Tęsknicie za starymi czasami. Kiedyś s--s był dopiero po ślubie, a nie za bukiet róż po jednym spotkaniu. Czas do tego wrócić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@schweizer: Nie jest wymyślona. Jedna koleżanka mi opowiadała jak jeden jechał do niej też 300km z kwiatami, zabrał do drogiej restauracji na pierwszą randkę, oczywiście nic z tego nie było a ona z niego przy mnie się wyśmiewała. Drugiej też jechał 300km na pierwszą randkę, pisał jeszcze przed spotkaniem do niej wiersze. Jeszcze przed randką mówiła, że nic z tego nie będzie. Jak powiedziałem, że mi szkoda chłopaka, nic się
  • Odpowiedz
@KRZYSZTOF_DZONG_UN: chłop to debil, stara się, robi podchody a karyna znana z tiktoka, pójdzie w obroty przez przypadkowego zagranicznego typa albo sławnego typa z polski, by hajs ciągnąć. Można mieć znajome, ale są pewne granice relacji, a chłop tu się skompromitował doszczętnie xD
  • Odpowiedz