Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#mirkokoksy pomóżcie, jaka bieżnia dla kawalera xD?
Od ponad roku chodzę prawie codziennie na bieżni (ten wpis jest też z niej pisany xD), więć kurzyć się nie będzie. Na razie mam doświadczenie z tymi na siłowni, ale w związku z przeprowadzką w końcu będę miał miejsce na taki sprzęt w domu. Wykorzystanie to minimum 2h dziennie, chociaż jak znam siebie to pewnie więcej.
Najszybciej sensownie do czytania używam 5 km/h, do oglądania czegoś na tablecie daję radę 6,5 km/h.
Nie zamierzam na niej biegać, jakby się dało czasem przestawić na jakieś nachylenie to już w ogóle bajka.
Wzrost 188 cm, w peak male performance nie przekraczam 95 kg, intruder 12 cm, bieżnia będzie stała na macie a mata na panelach winylowych - nie wiem czy to ma znaczenie jakieś.
Zależy mi na tym, żeby był wygodny pas, żeby z niego nie spaść robiąc inne rzeczy podczas chodzenia inb4 podwalanie, jakiekolwiek bajery zbędne, może nawet prędkości nie wyświetlać i dystansu.
Z takich budżetowych opcji w sklepach widzę Domyos, HMS, Kingsmith, Axxo.
Macie jakieś polecajki :3?

#bieznia #chodzenie #mirkokoksy #mikrokoksy #pytanie #zdrowie #walkingpad

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Ja mam walking pad pro 2 i polecam, jest ok. Czasem coś strzela pod pasem, to to taka fabryczna wada, ze tam sie odkleja lekko jeden element, nie wplywa to na performance. Ja knur 115 kg, intruder 10 i bieżna daje rade.
  • Odpowiedz