Aktywne Wpisy

Wrrronika +4
Jedyne co mi w życiu potrzebne to:
Tlen
Woda
Kalorie
Tlen
Woda
Kalorie

Nawoja +36
Hejka Mirki i Mirabelki, entuzjaści druku 3D! 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Ostatnio przedstawiałam wam stronę Szpuler. Chciałabym ponownie zaprosić do pobrania aplikacji/przejrzenia strony, ponieważ pojawiło się trochę nowości. Między innymi ukłon w stronę osób zajmujących się drukiem 3D na drukarkach żywicznych DLP, LCD i SLA #modelarstwo
Trochę zmian wizualnych i usprawniających korzystanie ze strony i aplikacji. Siostrzeniec stara się jak
Ostatnio przedstawiałam wam stronę Szpuler. Chciałabym ponownie zaprosić do pobrania aplikacji/przejrzenia strony, ponieważ pojawiło się trochę nowości. Między innymi ukłon w stronę osób zajmujących się drukiem 3D na drukarkach żywicznych DLP, LCD i SLA #modelarstwo
Trochę zmian wizualnych i usprawniających korzystanie ze strony i aplikacji. Siostrzeniec stara się jak
źródło: Szpuler empikk
Pobierz

Matke oszukasz, kolegów oszukasz ale życia nie oszukasz.
Jeśli jesteś idiota to ostatecznie lądujesz w pracy w sklepie za najniższą krajową.
Najważniejsze pytanie:
Po co ktoś miałby grać na jego koncie skoro nie można z niego wypłacić kasy na inne konto.
@Jamniki2: teoretycznie mógł skupować jakieś niskopłynne aktywa które należały do hakera i były wystawione po zawyżonych cenach jakieś gówniane krypto waluty itp. albo jakieś spółki krzaki. Nie wiem nie znam się w sumie.
@zaq22:
1. Na mało płynnej spółce (na której nikt nie handluje w tym dniu) ustawiasz zlecenia zakupu i sprzedaży. Pomiędzy nimi jest np. 2% różnicy.
2. Teraz z konta na które się włamałeś: kupujesz drożej o 2% i sprzedajesz taniej o 2 % (patrz belka tagu)
3. Punkt 2 powtarzasz tyle razy
podrzuć kilka takich przykładowych akcji
Jakoś tego nie czuje... jak można ukraść konto z 2fa? xd Jeśli ktos nie ma, tak jak ten człowiek, to sam prosi się o kłopot...
@Wujek_McKwacz:
>Q: Czy
@zaq22: Właśnie kliknąłem proces wypłaty pieniędzy w XTB - konto bankowe musi być na Twoje imię i nazwisko bo inaczej przelew nie wyjdzie.
Tak więc albo musieli by mieć lewe konto bankowe założone na lewy dowód o takim samym imieniu i nazwisku albo lepiej robić jakieś lewe operacje i widać