Aktywne Wpisy

MetalowyBieg +283
Zatrudnili u mnie takiego skąpego boomera i naprawdę ciężko się na to patrzy.
Człowiek liczy każdy grosz jakby żył w permanentnym kryzysie. Rano przychodzi z kanapkami z domu, herbata w termosie bo przecież szkoda wydać parę złotych na coś na miejscu. Energetyk? Nie ma mowy. Wszystko „bo taniej w domu”.
W ciągu dnia zero wydatków. Kompletnie. Jakby wydanie jakichkolwiek pieniędzy było problemem. My czasem coś zamówimy albo wyskoczymy po jedzenie, a on siedzi z
Człowiek liczy każdy grosz jakby żył w permanentnym kryzysie. Rano przychodzi z kanapkami z domu, herbata w termosie bo przecież szkoda wydać parę złotych na coś na miejscu. Energetyk? Nie ma mowy. Wszystko „bo taniej w domu”.
W ciągu dnia zero wydatków. Kompletnie. Jakby wydanie jakichkolwiek pieniędzy było problemem. My czasem coś zamówimy albo wyskoczymy po jedzenie, a on siedzi z

moll +83
źródło: 1000020022
Pobierz

wykop.pl/wpis/82210927/kupcie-sobie-lalke-erotyczna-jeszcze-rok-temu-mial
@mirko_anonim: wygóglałem co to skrót. To od facetów którzy sami siebie nazywają Pick Up Artists i organizują szkolenia dla nieśmiałych, a w rzeczywistości to jakiś... nie wiem nawet jak to opisać, MLM dla inceli?
Z ich reklamy:
To trzy niesamowicie intensywne dni, w trakcie których dokonujemy Twojej transformacji życiowej w tym zakresie (i innych obszarach mających dla Ciebie znaczenie). Sami znajdowaliśmy się kiedyś w miejscu, w którym nie mieliśmy
@mirko_anonim: prawdziwe życie to nie konkurs plastyczny w szkole podstawowej, tu nie ma nagród za starania.
https://wykop.pl/wpis/79870639/macie-maly-poradnik-to-tindera-moze-komus-sie-przy
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
Możesz spróbować napisać jej jeszcze jedna wiadomość, ale staraj się nie angażować w to emocjonalnie póki co
@mirko_anonim: chłopie, w takim wypadku to jest odlewanie żelaza, a nie kucie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@PanYpNr1NaWykopie: Dlaczego, przecież to dobroczynne zioło, na żołądek dobre i na spokojność (・へ・)