Wpis z mikrobloga

@badreligion66: Nawet abstrahując od jego świadomego bądź nie powielania fejk newsów, Berkowicz jest po prostu politycznym nieogarem. Ja jeszcze pamiętam, jak był typowany na następcę Korwina, tego młodego, który stanie się liderem ruchu.
Nic takiego się nie wydarzyło, w rozgrywkach wewnątrzpartyjnych Berkowicz dał się całkowicie ograć Mentzenowi. Teraz siedzi gdzieś w 3 szeregu partii, próbując robić sobie zasięgi przyklejając się do twittera Tuska, żeby potem wyprosić u Sławka dobre miejsce
  • Odpowiedz
Nawet abstrahując od jego świadomego bądź nie powielania fejk newsów, Berkowicz jest po prostu politycznym nieogarem. Ja jeszcze pamiętam, jak był typowany na następcę Korwina, tego młodego, który stanie się liderem ruchu.

@lewoprawo: Zamiast leseferysty wyszedł leser ( ͡° ͜ʖ ͡°) Tak zupełnie na poważnie mam wrażenie, że u niego to problem lenistwa i dlatego ogranicza się do doomscrollowania twittera i kłótni w internecie, bo to
  • Odpowiedz
@Gjbgghbhhjj: Też tak myślę, że Mentzen miał ambicje, by faktycznie wbić się między PIS, a KO i powoli zjadać PIS. Ryzykowna taktyka, ale w dłuższej perspektywie Konfa (czy inna partia Mentzena w przyszłości) faktycznie mogłaby zająć miejsc PIS.
Plany były wielkie, ale zatrzymała je kula u nogi w postaci Bosaka i towarzystwa, których ambicje kończą się na zostaniu kolejną przystawką PIS w 2027. Może dlatego, że Mentzen bez polityki sobie
  • Odpowiedz
@badreligion66: kiedy zrozumiecie, że on to robi tylko dlatego żeby dotrzeć do swoich wyborców XD żeby jeden z drugim janusz z Grażyną po przeczytaniu jego wypocin mogli powiedzieć
"No w końcu ktoś kto dba o nasze interesy"
  • Odpowiedz
by faktycznie wbić się między PIS, a KO i powoli zjadać PIS. Ryzykowna taktyka, ale w dłuższej perspektywie Konfa (czy inna partia Mentzena w przyszłości) faktycznie mogłaby zająć miejsc PIS.

@lewoprawo: jak Konfederacja celowała i celuje w elektorat PO proponując liberalne reformy gospodarcze, których PO nigdy nie dowiozło mimo obietnic, a nie w socjalistów głosujących na PiS.
  • Odpowiedz
@lewoprawo: zupełnie się nie zgadzam, mentzen to dla mnie klasyczny licealny kuc, który pewnego dnia obudził się i okazalo sie ze przez noc wyrósł z tego, ale w odróżnieniu od tysięcy takich przypadków był ma tyle sprytny żeby zamiast po prostu pójść swoją drogą zrobić z tego pomysł na trzepanie abstrakcyjnych pieniędzy na tej bardzo zaangażowanej grupie społecznej. Przecież wszystkie jego biznesu są stricte oparte na modelu popularnościowym, kanal na
  • Odpowiedz
Konfederacja celowała i celuje w elektorat PO proponując liberalne reformy

@IV_RP: Ty chyba masz wylew jeśli myślisz, że wyborcy PO zagłosują na konfę xD
  • Odpowiedz