Wpis z mikrobloga

Za dwa tygodnie jadę na koncert do stolicy naszego pięknego kraju. Do pokonania 400 kilometrów
Powiedzcie mi jak się jeszcze bardziej przygotowac do takiej podróży? Przerwy będę robił co godzinę na stacjach benzynowych żeby odpocząć, wiadomo. Będę jechał po drogach szybkiego ruchu więc żeby pomiędzy stopami to lepiej żeby nie jechać z pełnym brzuchem, bo wiadomo że może qqmAQpo drodze zechcieć iść na dwojeczke więc najlepiej już 24h wcześniej nie jeść wcale albo minimalne ilości pokarmu, i na dodatek lewatywa przed wyprawą ale wiadro i tak wezmę z sobą ( nigdy nie wiadomo czy się człowiek nie zesra)
O Samochód się nie martwię, wykupiłem już ubezpieczenie opon i szyb, dodatkowo lawetę na całą Polskę, kusi jeszcze wykupić AC ale to już nie wiem
Byłem u mechanika, auto sprawdzone w każdym zakamarku każda część sprawdzona. Na dodatek ściągnięta miska i górna pokrywa aby zobaczyć gdzie się da kamerką
Myślicie, że nie przesadzam? To jednak bardzo daleko, a ja będę pierwszy raz jechał w taka trasę

#motoryzacja #warszawa #podroze
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@sm_m Mam fizyczna mapy z końca 2024. Myślisz jechać kupić nowe? Lepiej dmuchać na zimne, bo nie wiadomo czy się jakaś droga nie zmieniła przez pół roku
  • Odpowiedz