Aktywne Wpisy

SynMichaua +32
Leżę jeszcze w łóżku i czekam aż wszyscy wstaną żeby razem z żoną i dzieciakami zjeść śniadani, później pokażę dzieciakom Hirołsy i będę grał do obiadu, wczoraj instalowałem na czysto Windowsa tylko po to.
Wiem że nie da się wrócić tamtych czasów ale dziś planuję poczuć na chwilę tą beztroskę sprzed prawie 30 lat.
A może któreś z dzieciaków nauczę grać i pogramy razem z trybie gorących pośladków...
To będzie dobry dzień.
Wiem że nie da się wrócić tamtych czasów ale dziś planuję poczuć na chwilę tą beztroskę sprzed prawie 30 lat.
A może któreś z dzieciaków nauczę grać i pogramy razem z trybie gorących pośladków...
To będzie dobry dzień.
źródło: IMG_3611
PobierzMirki #chwalesie po 25 latach palenia mam 24h bez fajek. Ja wiem że je#ac palaczy śmierdzieli ale trzymajcie kciuki za moją wytrwałość.

https://x.com/MoreBirths/status/1940541818023956663
#demografia
#polska
#nieruchomosci
@Jergen: 3500 na rękę minimalnej i mieszkania po 15k zł za m2 to jest zapaść i ogromna bieda. Nie trzeba czekać do 2100 roku. Już jesteśmy biedni.
No i niech to wszystko walnie... ciekawe czy w ciągu lat ktoś się skapnie w czym jest problem, czy może singli będą wsadzać do więzienia i dalej iść w przeciwną stronę.
@Jergen w 2100 będzie nas wciąż więcej niż w czasach niewolnictwa pańszczyźnianego pierwszej RP ale kraj będzie liczniejszy przez imigrację ze wschodu. Powróci wielonarodowość na ziemię RP. Historia kołem się toczy.
źródło: 1000005472
Pobierz@Vampire007: o co?
źródło: 1000008365
Pobierz@re5ublimacja: będzie, tyle że będą mielit rochę inny odcień skóry i przekonania religijne ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Jergen: postęp technologiczny nie wypełni luki popytu