Aktywne Wpisy

Qurvinox +730
W całym tym społeczeństwie już chyba nie chodzi o przekraczanie prędkości, palenie na balkonach czy trzymanie szczekających psów w mieszkaniach. Tylko bezczelność ludzi. Liczy się tylko ja i mój czubek nosa.
A BO SAMOCHODY SĄ NOWSZE I BEZPIECZNIEJSZE
No ale jak jeb**iesz człowieka to ten nowszy nie jest. Poza tym większa prędkość to większy hałas i spalanie
MÓJ BALKON I BĘDĘ NA NIM ROBIŁ CO BĘDĘ CHCIAŁ
A BO SAMOCHODY SĄ NOWSZE I BEZPIECZNIEJSZE
No ale jak jeb**iesz człowieka to ten nowszy nie jest. Poza tym większa prędkość to większy hałas i spalanie
MÓJ BALKON I BĘDĘ NA NIM ROBIŁ CO BĘDĘ CHCIAŁ

Wojciech_Skupien +588
Z żoną przez ponad 2 lata staraliśmy się o drugie dziecko, po historii z dwoma poronieniami zaczęliśmy szukać przyczyn takich sytuacji, stąd też skierowaliśmy się do kliniki leczenia niepłodności, żeby zminimalizować szansę wystąpienia kolejnego poronienia.
Przez rok czasu prowadziła nas przesympatyczna Pani, która z wielką empatią i zaangażowaniem starała się nam pomóc. Faktycznie poronień już nie było, ale zajścia w ciąże również. Widziała moją frustracje, powiedziałem raz jej wprost, że zanim się
Przez rok czasu prowadziła nas przesympatyczna Pani, która z wielką empatią i zaangażowaniem starała się nam pomóc. Faktycznie poronień już nie było, ale zajścia w ciąże również. Widziała moją frustracje, powiedziałem raz jej wprost, że zanim się

its over
@mirko_anonim: Pierwsze słyszę, żeby dziewczynę po dziadkach dostać.
Miałem na myśli mieszkanie po dziadkach* my po dziadkach nie dostaniemy dziewczyny,
@Rajbond: moze bym w to uwierzył gdybym nie żył w 2015 xd
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
@mirko_anonim: czy ty właśnie narzekasz na to jak trudno jest kupić mieszkanie dla zwykłego faceta, po czym problem widzisz w tym, że chcą opodatkować bogatych i rozkręcić budownictwo społeczne?
Z taką logiką i podejściem, to nie dziwię się, że sobie nie radzisz.
@Rajbond: Nie było vifoniarzy bo wtedy trwała była synonimem przypału, widać że w tamtych czasach musiałeś chodzić max do gimby, a i to wątpliwe.
Tak, odkryłeś że moda na fryzury się co kilka lat zmienia, ale nie zmienia to faktu że wtedy większość Polaków strzygła się na zapałkę albo "boki krótko, góra długo" a modne fryzury nosiło 1% Oskarków. Tak samo z ubiorem większość młodych facetów ubierała się
@Rajbond: Skąd to możesz wiedzieć skoro
Tysiące lat temu zyskały tą świadomość ale dopiero jak do polski na pełnej weszła globalizacja i bardziej rozwinęły się social media to mogły zacząć sobie przebierać w samcach jak w warzywniaku i miały większy dostęp do zachodnich kanonów piękna. U nas nawet powszechna moda
I co w związku z tym? Twój syn i jego kilku kolegów są jakimś ostatecznym wyznacznikiem zjawisk społecznych, czy o co ci chodzi?
Swoją drogą to też jest śmieszne, że ,,zaobserwowałeś" całe pokolenie ludzi 2001-2003 (czyli jakieś kilkaset tysięcy osób) i byłeś w stanie stwierdzić, że dosłownie KAŻDA
@Rajbond: No nie, bo przynajmniej w okresie od II ww do gdzieś tak połowy, albo i końcówki lat 90, dominujące było w społeczeństwie że lepszy dowolny chłop niż żaden.
ja obserwuje swoje pokolenie i jakoś każdy ma mieszkanie/ dom nie rozumiem o co płaczą ludzie na tagu nieruchomości. Tak samo jak wyjdę na ulicę to ludzie mają luksusowe samochody, bmki warte 500k zł
Po prostu żyjesz w swojej bańce informacyjnej wystarczy spojrzeć na demografię, ilość zawieranych małżeństw czy inne statystyki żeby zobaczyć, że jest ogromny problem z samotnością.
T.Roosevelt miał dobrą radę: Rób, co możesz, w miejscu, jakim jesteś i z tym, co masz.
Fun fact: ludzie są leniwi. Dużo czasu poświęcają na narzekanie, zamiast wziąć się za siebie i zbudować swoją wartość.
To takie narzekanie w stylu chłopa, który w szkole się nie uczył, bo wolał grać w cs, a potem ląduje w kołchozie za najniższą i dziwi się, kogo stać w ogóle na auto,