Wpis z mikrobloga

Ciekawostka. Ostatni oficjalny wpis od wykopu jest... wygenerowany przez AI

1. Po czym to poznać? Emotikony używane na początku każdego akapitu: 🔄 🗂 🕵️‍♂️ 🔍
2. Używanie "długich myślników" czyli EM DASH – normalny użytkownik komputera nie ma myślnika pod ręką więc używa minusa - jako zastępczego myślnika
3. "oraz przywrócenie funkcjonalności przez Was cenionych" nie brzmi jak naturalnie zdanie w języku polskim
4. Mamy zestaw unikatowych wykopowych lenny face ( ͡° ͜ʖ ͡°) a zamiast tego lecą tradycyjne smartfonowe emotki typu "🤗"

Jeżeli moderacja nie umie skleić wpisu na ok 450 słów to naprawdę nie wiem czego oczekiwać ( _)

#wykop #moderacjacontent #moderacja #ai #wypok #gruparatowaniapoziomu
SzubiDubiDu - Ciekawostka. Ostatni oficjalny wpis od wykopu jest... wygenerowany prze...

źródło: Zrzut ekranu 2025-06-30 145008

Pobierz
  • 57
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ostatni oficjalny wpis od wykopu jest... wygenerowany przez AI

@SzubiDubiDu: Nie korzystamy z AI do pisania treści. Wykorzystujemy je jedynie do sprawdzenia poprawności językowej (literówki, interpunkcja, zbędne spacje). Dziś wiele osób pracujących z tekstem wspomaga się narzędziami AI i traktujemy to jako standardowy etap redakcji.
  • Odpowiedz
Nie korzystamy z AI do pisania treści. Wykorzystujemy je jedynie do sprawdzenia poprawności językowej (literówki, interpunkcja, zbędne spacje). Dziś wiele osób pracujących z tekstem wspomaga się narzędziami AI i traktujemy to jako standardowy etap redakcji.

@wykop: nie korzystamy z AI ale korzystamy z AI, jak zawsze wiarygodni i rzetelni XD
  • Odpowiedz
@SzubiDubiDu: żaden z tych argumentów nie jest jednoznaczny, ja używam wtyczki do przeglądarki, która poprawia mi myślniki, ikonki na początku akapitów to w social mediach standard. Argument 3 można polemizować a 4 to już w ogóle xd.
  • Odpowiedz
@wykop: dziękuję za nasranie mi do mordy. Jako użytkownik uwielbiam kiedy komunikacja ze mną nie jest dość istotna, żeby ją powierzyć człowiekowi.
  • Odpowiedz
@SzubiDubiDu: a ja nie wiem, o co cho.

Napisali tekst, przepuścili przez AI żeby go sformatował i wysłali, problem jedynie widzę może w tym, że nie poinstruowali AI, żeby używało ludzkich myślników i ew. zostawilo wykopowe ikonki.

A ikonki jako rozpoczęcie akapitu to jest coś, co AI podchwyciło, a nie wymyśliło :p
  • Odpowiedz