Wpis z mikrobloga

Co jest kurła z tym Tuskiem? Czemu w ogóle nie docierają do mnie, tj trzydziestolatków informacje o tym co robi rząd? Jestem prounijny, ale kurna w KO informowanie społeczeństwa leży absolutnie. PiS i ci pozostali odklejeńcy zjadają KO propagandą. Tamci mają jakichś Mateckich, zalewają nas fejkami, a KO siedzi i patrzy jak tonie. Obraliśmy tym sposobem kierunek Hungária bis. Nawet wybory prezydenckie to pokazały. #polityka
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Shimanko: Piszę to kolejny raz ale uważam, że KO i Tusk mogą zrobić wszystko co ma w programie PiS i alfons, a i tak przewalą wybory.
Po prostu propaganda PiSu wyprała głowy starym za sprawą dawnego TVP a teraz republiki, natomiast młodym głowy pierze stanowski i rolki wrzucane przez szmateckiego.
  • Odpowiedz
Co jest kurła z tym Tuskiem? Czemu w ogóle nie docierają do mnie, tj trzydziestolatków informacje o tym co robi rząd?

@Shimanko: podziękuj tabloidyzacji medió popularnych i swojej niechęci do czytania jakiegoś DGP czy tam rzepy.
  • Odpowiedz
Piszę to kolejny raz ale uważam, że KO i Tusk mogą zrobić wszystko co ma w programie PiS i alfons, a i tak przewalą wybory.

@kapitan-serwatka:

tak tak... wina PISu, że Tusk jest śmierdzącym leniem nic nie robi i myśli ze jak wsadzi kogoś z opozycji do aresztu to już sprawa załatwiona...
To ile tych 100 konkretów na 100 dni zostało zrobione? I gdzie te 100 ustaw które rzekomo Tusk
  • Odpowiedz
@kapitan-serwatka dokładnie, do tego myślenie spiskowe bo covid szczepionki itp. To że kandydata wybrano wg sondaż i pod gusta elektoratu już im umknęło. Gdyby nie te afery z nim w kampanii mogło być gorzej. Co nie znaczy że jak czyjs kandydat wygrał, to maja zaraz tańczyć poloneza i krzyczeć że wygrali i zrobią tylko to co swoim obiecali, a 2/3 narodu niech sobie meliski wypije ()
  • Odpowiedz
@henry-jest: Mam to w dupie. Taki klincz polityczny jak teraz to najlepsze co może spotkać Polskę.
Niestety przez 8 lat PiS niszczył praworządność i przepychał ustawy w nocy a za dwa lata będzie znowu to robił na pełnej k----e.
Nie będzie zabawy w kotka i myszkę tak jak teraz z Ziobrą. Będzie eliminowanie przeciwników politycznych na wzór Orbana, Łukaszenki czy innego Putina.
Powtarzam to kolejny raz, że niektórzy głosujący na
  • Odpowiedz
  • 1
@tomekruslan kurła jak pisiory rządzili, to jednak te wiadomości do mnie dochodziły. Co rusz morawiecki stal z długim kinolem i mówił co teraz będzie robić lub co teraz zrobił i jednak jakoś to do mnie docierało
  • Odpowiedz
@tomekruslan: no przecież podałem ci dwa, widać czytanie ze zrozumieniem nie jest mocną stroną, to powtórzę.
22 maja br Tusk stwierdził ze ma 100 ustaw które będą gotowe do końca maja (czyli za 8 dni od momentu kiedy o tym powiedział).
Od razu sobie pomyślałem, kurcze jak można być tak bezczelnym kłamczuchem i wprost obiecywać coś, co za tydzień okaże się nieprawdą... Jak można tak gardzić swoimi wyborcami?
Ale oczywiście
  • Odpowiedz