Aktywne Wpisy

jmuhha +305
Kurna, jak ja w taką jesień podziwiam PANÓW DROGOWCÓW ( ಠ_ಠ). Stoją na zimnie i deszczu od 6. Budują ważne drogi. Anetka czy Mariusz z biura ich nie zastąpi.
Dlatego Szacun i Plusik dla Panów乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Dlatego Szacun i Plusik dla Panów乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
źródło: 1000021505
Pobierz
jmuhha +113
wytłumaczy mi ktoś jak to możliwe,że w takich blokach z lat 80 mieszkania miały po 55 metrów, a teraz standard to jakieś 40? XDDD
źródło: 1000021507
Pobierz

źródło: gdy w 2005 szkalowałeś
PobierzSzkalowanie papy zaczelo sie w okolicach 2009
Ale nie przesadzaj, kilka lat wcześniej istniały komentarze na Onecie i tam takie postaci jak Czuły Wojtek czy Antek Emigrant. Wcześniej pewnie też coś było ale jako dziecko neostrady nie znam praktycznie internetu sprzed 2004 roku.
Raczej nieco wcześniej, w 2008 już na pewno szkalunek internetowy miał miejsce, pamiętam jak kumpel z klasy, z którym robiliśmy burdy na lekcjach religii, coś tam podszaklował lekko do mnie(chyba chciał wyczuć mnie, co ja na to xD), a ja się oburzyłem, że to przecież papież i nie przesadzajmy ehh ( ͡° ʖ̯ ͡°)
były fale cenzo. Pamiętam jak kilka lat temu na jakiejś grupie z cenzo na fb ktoś zapytał kiedy powstały cenzopapy i od kiedy się szkaluje papieża. 90% odpowiedzi było że w okolicach 2018 roku ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ale cóż, każdy młody myśli że wymyślił coś, co tak naprawdę było dobrze znane poprzedniemu pokoleniu/pokoleniom
Łojezu, dostałem groźby karalne w komentarzach. I perma chyba z 5 minut po wrzuceniu tego trolla xD
Zawsze mam bekę z internetowych napinaczy co się odgrażają, był tutaj jakieś parę lat temu taki jeden pisowiec co na PW(i nie tylko) się odgrażał jak to mi nie w-------i. Spytałem go wprost, komu on chce konkretnie w--------ć, nickowi na wykopie? Usunął konwersację i więcej z siebie błazna nie robił xD
@Zgrywajac_twardziela: pewnie zmyślone ale parę razy spotkałem się z informacją że ktoś pojechał na ten jego adres i testo tam już nie mieszkał