Aktywne Wpisy

KitaxKita +268
W sierpniu mamy z niebieskim kolejną rocznicę, a że sytuacja materialna jest na ten moment dobra (właśnie zmieniłam pracę na znacznie lepiej płatną) to chciałabym przygotować dla niego jakiś bardziej wyszukany prezent. Ostatnio dostał zegarek orient i był zachwycony, ale teraz mam większy budżet i mogę to przebić (。◕‿‿◕。). Myślałam o jakimś wypadzie ale wtedy to niejako "nasz prezent", a chce coś co trafi tylko

źródło: gdy w 2005 szkalowałeś
Pobierz@Kibic_eklapy: Tak, tego samego - sprawcy największego nieszczęścia w powojennej Polsce.
Natomiast nikt nie tłumaczył, dlaczego on w ogóle jest tym wielkim człowiekiem. Moja wspomnienia papieża z dzieciństwa, to widok jakiegoś starego dziadka, który coś tam bełkocze bez sensu, bo z jego zaawansowanym
źródło: comment_1585849506JNgygDPazCksqENRpJoY8B
PobierzWykopki to do wszystkiego przypiszą jakaś ideologie
źródło: temp_file1188638585964473436
PobierzObaj macie trochę racji. Początku cenzo to faktycznie to co opisuje Wuja, czysty trolling, by p--------ć bogobojnych oszołomów, ale późniejsze spopularyzowanie się cenzo IMO faktycznie ma swoje źródła w tym bezsensownym kulcie, młodzi ludzie mieli dość tego ciągłego p---------a o świntym papieżu i dołączyli do nurtu cenzopapizmu ( ͡~ ͜ʖ ͡°)