Wpis z mikrobloga

@Hadolf_Itler: Można było wyczuć, że wtedy był trochę obsrany, że go namierzono, ale też pewnie się spodziewał, że to prędzej czy później nastąpi. Najśmieszniejsze, że człowiek myślał, że po zdemaskowaniu chłop zniknie z YT, albo spuści z tonu, a on jeszcze bardziej z grubej rury jechał w kolejnych filmach, aż mu się nie znudziło, ciekawe co tam u niego dzisiaj. Bekę do dzisiaj mam, że adres Testo był od lat
  • Odpowiedz
@Zgrywajac_twardziela: Po prostu akcja zrodziła reakcję. Naszemu pokoleniu od dziecka wpajano, że papież to wielki człowiek, mamy drżeć z podziwu na sam dźwięk jego imienia, być dumni że to Polak, nieustannie go podziwiać i zachwycać się każdym słowem.
Natomiast nikt nie tłumaczył, dlaczego on w ogóle jest tym wielkim człowiekiem. Moja wspomnienia papieża z dzieciństwa, to widok jakiegoś starego dziadka, który coś tam bełkocze bez sensu, bo z jego zaawansowanym
lewoprawo - @Zgrywajac_twardziela: Po prostu akcja zrodziła reakcję. Naszemu pokoleni...

źródło: comment_1585849506JNgygDPazCksqENRpJoY8B

Pobierz
  • Odpowiedz
@lewoprawo ale p---------e XD Ten mem ktory wrzuciłeś jest jednym z nowszych a nie starszych, a szkalowanie go zaczęło sie dla beki na naszej klasie zeby w------c stare baby, nie byl to żaden bunt przeciwko autorytetom XD
Wykopki to do wszystkiego przypiszą jakaś ideologie
  • Odpowiedz
@Zgrywajac_twardziela: pamiętam te czasy co to była nisza. Potem przestałem tak szkalować jak usłyszałem ze 3 lata temu na ulicy dzieciaki po 10-12 lat jak z głośnika puszczały jakieś cenzonuty
  • Odpowiedz
@lewoprawo: @WujaTHC
Obaj macie trochę racji. Początku cenzo to faktycznie to co opisuje Wuja, czysty trolling, by p--------ć bogobojnych oszołomów, ale późniejsze spopularyzowanie się cenzo IMO faktycznie ma swoje źródła w tym bezsensownym kulcie, młodzi ludzie mieli dość tego ciągłego p---------a o świntym papieżu i dołączyli do nurtu cenzopapizmu ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz