Aktywne Wpisy
p0melo +27
#programowanie #pracait #programista15k #it #korposwiat
Lekarz, prawnik, fryzjer, księgowy, pielęgniarka, kafelkarz uczy się fachu raz, zaczynają studia w wieku 18 lat, kończą w wieku max 26 lat. Otrzymują uprawnienia i później ich edukacja się kończy. Do końca życia mogą nie otwierać książek, bo w czasach studenckich natrudzili się parę lat, żeby zdobyć papier, który będzie kluczem do każdej pracy od ręki. Jeśli są
Lekarz, prawnik, fryzjer, księgowy, pielęgniarka, kafelkarz uczy się fachu raz, zaczynają studia w wieku 18 lat, kończą w wieku max 26 lat. Otrzymują uprawnienia i później ich edukacja się kończy. Do końca życia mogą nie otwierać książek, bo w czasach studenckich natrudzili się parę lat, żeby zdobyć papier, który będzie kluczem do każdej pracy od ręki. Jeśli są
ATAT-2 +11
Jak mnie żona namawiała na pot fillera to byłem zupełnie nieprzekonany.
Teraz stwierdzam że to super wygoda dla kogoś kto często gotuję (a szczególnie zupy i większe potrawy).
Polecam ( ͡º ͜ʖ͡º)
#gotujzwykopem #budujzwykopem
Teraz stwierdzam że to super wygoda dla kogoś kto często gotuję (a szczególnie zupy i większe potrawy).
Polecam ( ͡º ͜ʖ͡º)
#gotujzwykopem #budujzwykopem
źródło: temp_file8101966424180885498
Pobierz

źródło: temp_file165001235640252264
PobierzAle fakt, to ze nie można przeliczyć ponownie głosów to jakieś nieporozumienie
Dlatego nie zaprzysieza sie prezydenta od razu.
To czy byly ruszane od tego czasu czy nie leży już w gestii zabezpieczeń. Tak samo mozemy się zastanawiać skad mam pewność czy mój glos był ruszany od momentu wrzucenia do urny? Po to sa odpowiednie służby żeby to zabezpieczać.
Na razie wiadomo tylko o fałszerstwach podczas liczenia. Jeśli
Na workach są oficjalne plomby. Numery plomb są spisane. Poszczególne pakiety w workach zgodnie z procedurą powinny być pozaklejane. Jak jest coś rozplombowane to się zgłasza.
Nie wiadomo niczego na temat ani jednego fałszerstwa. Nie rozumiesz znaczenia tego słowa. Doszło do kilku nieprawidłowości i w przypadku uzasadnienia takowych, SN nakazał ponowne liczenie. Nic wyjątkowego, standard przy każdych wyborach.
@hu191:
@Hrjk: triggeruje mnie takie pieprzenie
Skoro grupa (!) ludzi raz na 5 lat nie potrafi policzyć kartek to niech siedzi w domu i da innym,
@zupakalafiorowazkluskami: odważne słowa, jak na to że w większości tych komisji z "anomaliami", przewodniczący byli zgłoszeni z komitetu Rafała Trzaskowskiego.
@xionze: składy komisji są jawne, zapraszam na stronę PKW.
@Luciferrrro: a to one nie są plombowane? Jak byłem dawno temu w komisji to były zabezpieczenia przed "ruszaniem głosów"