Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +852
Ale trzeba mieć coś nie tak z garem, żeby zakleić całą Polskę takimi billboardami, a 2-3 lata później ogłaszać zwolnienia grupowe z powodu cięć kosztów w firmie.
To chyba sytuacja bez precedensu na skalę światową xD
#januszebiznesu #januszex #pracbaza #bekazkatoli
To chyba sytuacja bez precedensu na skalę światową xD
#januszebiznesu #januszex #pracbaza #bekazkatoli

źródło: 0D92F02C-5181-4B93-B73C-08E8D30AD2C6
Pobierz
mirkax +168
35 lvl, dosyć wysokie stanowisko w pracy, a mimo to czasem siadam o tej 7:20, patrzę w monitor i myślę: po cholerę to wszystko? Czy naprawdę nie dałoby się dalej o tej godzinie siedzieć przed klasą z kumplami i zastanawiać się, czy nauczycielka dziś w ogóle przyjdzie? Bo skoro już tyle spóźniona, to może wcale nie dotrze?
Popatrzeć z daleka na płodną Kasię, obgadać najnowsze gierki, dojść wspólnie do wniosku, że dziś
Popatrzeć z daleka na płodną Kasię, obgadać najnowsze gierki, dojść wspólnie do wniosku, że dziś
Mam taki durny problem z tym AMD no nie wytrzymie. Mam integre i GTX. W menadżerze urządzeń wyłączam zintegrowaną karte. Bo z jakiegoś powodu, mimo iż mam dedykowaną wybraną to mi się przełącza na integre xD No i okej z pół roku temu wyłączyłem było git. Teraz się włączyła znowu, nie wiem czemu, pewnie jakiś update. Okej wyłączyłem, znowu jest okej.
No ale ten kochany AMD ma swoje skróty klawiszowe. No to je wyłączyłem pół roku temu i było git. A teraz? Wchodze w ten durny amd software, wyłączam skróty klawiszowe wyłączam karte i ustawienia się resetują. Znowu włączają sie skróty klawiszowe. A co się dzieje jak chce wejsc do AMS software? błąd, nie mogę wejsc do apki bo się nie zgadzają sterowniki. Muszę włączyć karte integre a wtedy mam ten problem, że mi się przełącza na nią.
Nie wiem co robić, pół roku temu nie było tego problemu xD po prostu wyłączyłem i było git
@DoubleWu: a jak stacjonar to sprawdż czy integra nie jest wpięta do monitora ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wygląda na to, że pomogła zmiana przypisania klawiszy skrótów na None wszystkich. Wczesniej zmieniałem opcje która wyłączała możliwość używania tych skrótów. Widocznie resetuje tamte ustawienie, ale już przypisania klawiszy nie xD