Aktywne Wpisy

mirko_anonim +350
✨️ Zdegenerowane społeczeństwo: Czy to tylko ja to widzę? Ⓘ
Czy to tylko ja to widze, czy prawie całe społeczeństwo jest zdegenerowane i każdy patrzy tylko na koniec swojego nosa?
Nikt nikomu nie zwraca uwagi jak się źle zachowuje, a jak już komuś sie zwróci uwagę to dostanie się w odwecie obelgi i brednie jakby się niewiadomo jaką zbrodnie popełniło. I tacy degeneraci się zaczynają coraz bardziej rozpychać łokciami w społeczeństwie jak ten co
Czy to tylko ja to widze, czy prawie całe społeczeństwo jest zdegenerowane i każdy patrzy tylko na koniec swojego nosa?
Nikt nikomu nie zwraca uwagi jak się źle zachowuje, a jak już komuś sie zwróci uwagę to dostanie się w odwecie obelgi i brednie jakby się niewiadomo jaką zbrodnie popełniło. I tacy degeneraci się zaczynają coraz bardziej rozpychać łokciami w społeczeństwie jak ten co

Polki zdziwione, że u książąt orientu to one muszą płacić za luksusowe życie Ahmeda, jego rodziny i kumpli xD
#p0lka #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #habibi
#p0lka #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #habibi
źródło: temp_file1010593743119107150
Pobierz

Baba powiedziała że zadanie mam zrobic
Mówię że spoko
Później się dowiedziałem że po zadaniu mam techniczna
Jakie miałem WTF po co techn jak jest zadanie
Nie znając jeszcze Branzy zadałem jej pytanie po co w takim razie rozmowa techniczna jak jest zadanie
Ona złapała syntaxerror i sama nie wiedziała po co
J----a mi coś o polityce firmy itp
Teraz człowiek Przyzwyczaił się do tego cyrku ...
ale fajnie jest czasem wrócić do czasów jak człowiek był normalny i widział to n----------e
Później okazało się że te z-----e pytania -co nic nie wnoszą -są częścią tej branży xD
zalesie #programista
#pracait #przegryw #kolhoz #gownowpis #zalesie #programowanie #programista15k #it #pracbaza
Ale tak żyją normalni ludzie
W pracy na 8h to max 4-6 h roboty i elo
Później człowiek nie myśli za dobrze a tutaj śrubowanie w c--j gdzie praca umysłową wypala i nie da się na pełnych obrotach j---ć