Wpis z mikrobloga

• 0
@masterdick ale co to jest??? Gościu botem to jesteś chyba ty, jesteś głupszy od czata GPT. Poważnie.
Jaki związek ma twój pierwszy film z drugim???
Pokaż mi jak te roboty pakują produkty z półek na wózki. Czy to naprawdę tak trudno jest ci zrozumieć?? Pracowałeś w magazynie na jakim stanowisku? Masz 0 pojęcia o życiu ( ͡º ͜ʖ͡º) mówię poważnie po raz kolejny zrobiłeś z siebie
  • Odpowiedz
@mateusz-k-i matko bosko Ty nie rozumiesz jak działa łańcuch dostaw xD

Pastę w fabryce pakują roboty do kartonów
Następnie ta fabryka wysyła te kartony np do Amazona, który potem to segreguje i rozsyła do sklepów

To nie jest jedna fabryka
  • Odpowiedz
  • 0
@masterdick projekcja na pełnej widzę ( ͡º ͜ʖ͡º) człowieku, kto robi zakupy w sklepach?? Zatrzymałeś się 20 lat temu. Teraz o 21:17 dostajesz zamówienie i jutro na 10 kurier to dostarcza. I nie jeden produkt, który twoim systemem szedł by tydzień albo dwa a np 34 różne rzeczy - od długopisu, po odkurzacz i torebki prezentowe, jedną kopertę, kalendarz młodego rolnika z fioletową oprawką i trzema
  • Odpowiedz
@mateusz-k-i dokładnie to co opisujesz robi Amazon od lat

Wyśle Ci taki film jak w końcu napiszesz czym się zajmujesz

Bo od pięciu wypowiedzi nie potrafisz odpowiedzieć na proste pytanie
  • Odpowiedz
@mateusz-k-i: JA akurat nie zazdroszcze lekarzom zarobków ale tego że po pracy mają luz a nie mimowolne myślenie o problemach technicznych, szukanie nowej roboty bo się projekt kończy czy "doszkalanie się" żeby nie wypaść z rynku.
Piękna praca - przychodzisz o 8, wychodzisz o 16 i nikt rano Cię nie przepytuje czemu nie wyleczyłeś tych pacjentów na wczoraj i na kiedy wyleczysz nowych bo już nowi, jeszcze szybsi, jeszcze wydajniejsi
  • Odpowiedz
@mateusz-k-i: zawsze ci najglupsi najglosniej szczekaja, jak wszedzie z reszta. W ajti jest spoko, nikt normalny (prawdziwemu, nie biurokracie) lekarzowi zywota nie zazdrosci bo to p--------a robota ktora konsumuje cale ich zycie. Chwała im za to.
  • Odpowiedz
sugerujeci że nie pojawiają się tu wpisy narzekające na rekrutację do pracy??

@mateusz-k-i: typie wykop to nie rzeczywistość, wyjdź z piwnicy i zobacz jak życie wygląda, cały czas wszędzie szukają programistów, tylko skończyło się eldorado że brali każdego z ulicy, teraz to jest zawód jak każdy inny i obecnie nie ma problemów ze znalezieniem w nim pracy
  • Odpowiedz
  • 0
@masterdick dwa dni myślałeś nad tą odpowiedzią? Najśmieszniejsze jest to że ja nawet cię nie pamiętam a ty dwa dni myślałeś jak odpowiedzieć. Kto jest głupszy?? ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@mateusz-k-i: przechodziłem obok śmietnika i wyskoczył mi twój wpis, jak tam pieski ze zdjęcia wygenerowanego w AI, uśpione już czy dopiero będziesz usypiał? i pamiętaj, żeby otworzyć restaurację nie wystarczy kupić pizzy na dowóz, to od ciebie muszą zamawiać jedzenie, a nie na odwrót

powodzenia xD
  • Odpowiedz