Aktywne Wpisy

Basti91 +14
Dla dobra zwiazku musialem zrezygnowac z treningow - niestety byly one nie do pogodzenia z naszym stylem zycia i oczekiwaniami #rozowypasek - chciala spedzac wiecej czasu razem.
Dajcie jakiegos plusa na pocieszenia, jezdzilem na zawody w grapplingu, mialem jechac w przyszlym roku na amatorskie mma, mam jakas pustke w zyciu, bardzo brakuje mi ruchu i przyjaciol z maty (╯︵╰,)
Mam ciezary na strychu i psa, bede sie
Dajcie jakiegos plusa na pocieszenia, jezdzilem na zawody w grapplingu, mialem jechac w przyszlym roku na amatorskie mma, mam jakas pustke w zyciu, bardzo brakuje mi ruchu i przyjaciol z maty (╯︵╰,)
Mam ciezary na strychu i psa, bede sie

MonazoPL +32
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: monazo-promocje-bankowe
Pobierz

Uwielbiam czytać wpisy programistów mokre od łez
źródło: temp_file7876002446547037132
PobierzJaki związek ma twój pierwszy film z drugim???
Pokaż mi jak te roboty pakują produkty z półek na wózki. Czy to naprawdę tak trudno jest ci zrozumieć?? Pracowałeś w magazynie na jakim stanowisku? Masz 0 pojęcia o życiu ( ͡º ͜ʖ͡º) mówię poważnie po raz kolejny zrobiłeś z siebie
Pastę w fabryce pakują roboty do kartonów
Następnie ta fabryka wysyła te kartony np do Amazona, który potem to segreguje i rozsyła do sklepów
To nie jest jedna fabryka
Wyśle Ci taki film jak w końcu napiszesz czym się zajmujesz
Bo od pięciu wypowiedzi nie potrafisz odpowiedzieć na proste pytanie
Piękna praca - przychodzisz o 8, wychodzisz o 16 i nikt rano Cię nie przepytuje czemu nie wyleczyłeś tych pacjentów na wczoraj i na kiedy wyleczysz nowych bo już nowi, jeszcze szybsi, jeszcze wydajniejsi
@mateusz-k-i: typie wykop to nie rzeczywistość, wyjdź z piwnicy i zobacz jak życie wygląda, cały czas wszędzie szukają programistów, tylko skończyło się eldorado że brali każdego z ulicy, teraz to jest zawód jak każdy inny i obecnie nie ma problemów ze znalezieniem w nim pracy
Komentarz usunięty przez moderatora
https://m.youtube.com/watch?v=U2AGLeJBFNg&pp=0gcJCfwAo7VqN5tD4gcMEgpwZXJwbGV4aXR5
https://standardbots.com/blog/warehouse-robotics-companies?utm_source=perplexity
powodzenia xD