Aktywne Wpisy

Neocaridina +233
źródło: imgQXuJVt-7fcaa48
Pobierz
Masuca +61
Postanowilem, ze tez bede „eko” i oddam torbe butelek po wodzie z lidla.
Jade na zakupy, w delikatesach butelkomat wielkosci pralki, oczywiscie pelny „wymaga oproznienia”. Podchodze do kasjerki i mowie jej to, a ta ze wie ale to musi wlasciciel sklepu przyjechac bo tam sa plomby i „procedura jest skomplikowana”.
Mysle trudno, nie zrazam sie. Jade do biedronki. Pytam kasjerki gdzie jest butelkomat, a ta wskazuje na karton z dziura na goze xdd i
Jade na zakupy, w delikatesach butelkomat wielkosci pralki, oczywiscie pelny „wymaga oproznienia”. Podchodze do kasjerki i mowie jej to, a ta ze wie ale to musi wlasciciel sklepu przyjechac bo tam sa plomby i „procedura jest skomplikowana”.
Mysle trudno, nie zrazam sie. Jade do biedronki. Pytam kasjerki gdzie jest butelkomat, a ta wskazuje na karton z dziura na goze xdd i
źródło: IMG_0081
Pobierz

Uwielbiam czytać wpisy programistów mokre od łez
źródło: temp_file7876002446547037132
PobierzChyba nie widziałeś jak wyglądają teraz centra przeładunkowe
Ale tak, frustruj się tam i projektuj dalej - przecież Ty jesteś na 'bezpiecznym' stanowisku
Na rekrutacjach dalej żeby cię zrzucić że stołka seniora starczy 1 pytanie więc
https://youtu.be/9lzxF1oOWgM?feature=shared
30 sekund szukania xD
A widziałem podobne na Galileo już z 5 lat temu - co dopiero w centrach gdzie kamer się nie
Ale piana xD
Te pudełka pakują inne maszyny w innych fabrykach
Propaganda
"Te pudełka pakują inne maszyny w innych fabrykach"
To co robią w przedstawionej przez ciebie fabryce??
Pokaż mi moment umieszczania produktu w kartonie bo o tym rozmawiamy. Jestem przedsiębiorcą, mnie AI nie zastąpi niestety. Czekam kochany, mam nadzieję że masz więcej honoru niż koledzy i nie zakończysz teraz tej konwersacji z braku argumentów. Pokaż mi JEDEN film na którym jest to pokazane. jeśli naprawde