Aktywne Wpisy

anoysath +165

forfiterex +87
#krakow #sct #niszczalski
Ci idioci od SCT z Krakowa naprawdę liczą, że obcokrajowcy przed wjazdem do miasta będą się rejestrować xxxD większego odklejenia niż krakusowskich urzedasow to nie widziałem w życiu
Ci idioci od SCT z Krakowa naprawdę liczą, że obcokrajowcy przed wjazdem do miasta będą się rejestrować xxxD większego odklejenia niż krakusowskich urzedasow to nie widziałem w życiu
Jeśli Twój pojazd jest zarejestrowany za granicą, nawet jeśli spełnia wszystkie wymagane normy, musisz samodzielnie zgłosić go do systemu SCT. Podczas zgłaszania będziesz musiał przedstawić kopię dowodu rejestracyjnego pojazdu, podać markę, model i rok produkcji

Uwielbiam czytać wpisy programistów mokre od łez
źródło: temp_file7876002446547037132
PobierzChyba nie widziałeś jak wyglądają teraz centra przeładunkowe
Ale tak, frustruj się tam i projektuj dalej - przecież Ty jesteś na 'bezpiecznym' stanowisku
Na rekrutacjach dalej żeby cię zrzucić że stołka seniora starczy 1 pytanie więc
https://youtu.be/9lzxF1oOWgM?feature=shared
30 sekund szukania xD
A widziałem podobne na Galileo już z 5 lat temu - co dopiero w centrach gdzie kamer się nie
Ale piana xD
Te pudełka pakują inne maszyny w innych fabrykach
Propaganda
"Te pudełka pakują inne maszyny w innych fabrykach"
To co robią w przedstawionej przez ciebie fabryce??
Pokaż mi moment umieszczania produktu w kartonie bo o tym rozmawiamy. Jestem przedsiębiorcą, mnie AI nie zastąpi niestety. Czekam kochany, mam nadzieję że masz więcej honoru niż koledzy i nie zakończysz teraz tej konwersacji z braku argumentów. Pokaż mi JEDEN film na którym jest to pokazane. jeśli naprawde