Wpis z mikrobloga

@HardWax: branie flagowców na abonament przez co rachuek za telefon potrafi urosnąć nawet o 200-300 zł miesięcznie to norma, ja od 4 lat mam chińczyka za 800 zł i mi zupełnie wystarcza - zmienię go dopiero jak bateria będzie trzymała mniej niż dzień ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@kidi1: Wykop jest jedynym miejscem na świecie, gdzie panuje pogląd, że ktokolwiek kupuje iPhone’a dla “prestiżu”, ciężko widzę sobie wyobrazić, że ludzie po prostu kupują telefon marki x, bo taki im bardziej pasuje, bardziej się podoba. Nikt nie dorabia do tego ideologii, ale wykop zawsze się zesra.
  • Odpowiedz
@HardWax: nigdy nie byłem pod kreską. Zawsze mam oszczędności. Raty 0 to biorę jak mogę to coś kupić i tak gotówkę. Jedyne co potrzebne do życia to dach nad głową, prąd, woda, ciepło i jedzenie oraz tani telefon. Wszystko poza to dodatkowe wygody na które trzeba sobie zapracować.
  • Odpowiedz
@ElLama: A co nie jest tak często? Koleś żebrze o kod na pyszne.pl i o przyjęcie do rodzinki na Netflix a za chwile pyta, czy jakiś srajfon na OLX to wałek czy legit albo się skarży, że go oszukali. Taka jest niestety bardzo często prawda. Nie stać go, ale musi mieć żeby pokazać innym, że ma.
  • Odpowiedz