Aktywne Wpisy

Bunch +87
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
stanley___ +3
#pytanie
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
źródło: temp_file1252786484093219342
Pobierz

Polecam za to sekcje komentarzy.
Chyba Sławkowi też puszczaja nerwy jak widzi komentarze od ameb od Bosaka z polskom walczoncom.
#polityka #mentzen #konfederacja #neuropa #4konserwy #tvrepublika
https://www.facebook.com/share/p/1EjHxj2wBt/
źródło: 1000005130
PobierzSekcja komentarzy
źródło: f73a21e34d2c04c233fd5f31845ed3794ed4b5c411fb9414300159cfefc728d0,w800
PobierzNie było tutaj żadnego "trochę", Konfa miała być alternatywą tak samo dla PO jak i dla PiSu, w sprawie jakiejkolwiek koalicji mówili stanowcze nie, PiSu jeszcze rok temu nawet sam Bosak za prawicę nie uznawał, a dzisiaj wiemy jak jest.
Udawało im się mieć podobny stosunek do obu tych partii do czasu, chociażby w wyborach prezydenckich 2020 Konfa była znacznie bardziej podzielona, głosy od wyborców Konfy, czyli głosujących na Bosaka
@theOstry: Kurcze. A jeszcze parę dni temu nie było słabe. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: a419db92186f045d3471ea28b10272115c9c94c75303c8afe1d4af3b9a4fe617
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@theOstry: Ta próbka to tak naprawdę był radny PIS Koziołocki.
https://www.o2.pl/informacje/spiewal-trzaskowskiemu-w-pubie-mentzena-ujawniaja-kim-jest-7160948282715072a
W ogóle cała ta sytuacja jest tak żałosna, że aż śmieszna. Wystarczyło, że Mentzen wykonał najmniejszy gest grzeczności wobec KO i od razu spod stołu wylazł jakiś dzban z PIS, żeby wydrzeć na niego ryja patusiarską przyśpiewką, że
Co więcej może nawet jakby się konfa rozpadła, to po tej kampanii miałby większe zyski dla swojej partii nowa nadzieja i nia by poszedł do wyborów zostawiając narodowców z pisem, nie musząc
Publiowanie prywatnych nielegalnych nagranych rozmów z wykorzystaniem służb w celu znaczenia opozycji według Memcena jest po prostu "słabe"
@CipakKrulRzycia: nie poparł. Kłamco.
@CipakKrulRzycia: @kaoen9 @theOstry Mentzen poparł Nawrockiego mówiąc że to ostatnia osoba która powinna zostać prezydentem? Albo że brał udział w ustawkach?
A może problemem było to co mówił Trzaskowski? Bo on tam nie przyszedł żeby przekonać prawackie elektorat tylko żeby zaorać Mentzena. Nie zgodził się z 4 punktami a pozostałych też nie chciał podpisać. W dodatku
Był na prostej drodze stać się główną siłą prawicy w państwie z otwartą drogą do bycia poważnym kandydatem na prezydenta za 5 lat to go Bosak i inne pisowskie simpy schowały do szafy na ostatniej prostej XD
Dzień później Kaczyński nawet nie chciał go widzieć na oczy xd
@zibizz1: to jest taki krytykowanie jak ten pies ujadający na drugiego psa, ale tylko dopóki jest za ogrodzeniem XD