Aktywne Wpisy

Shyvana +10
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
nowszyja +15
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#millenialsi #heheszki #takaprawda
źródło: 1000004055
Pobierz@Szemiques: nie wiesz co mówisz, skutki są potężne i długofalowe dla całego świata
@Szemiques:
-udział wojski polskich w wojnie w iraku i afganistanie, późniejsza destabilizacja całego regionu, której skutki odczuwamy do dziś na wschodniej granicy
-ogromne zmiany w kulturze masowej, 9/11 odpaliło falę militarnego turbopatriotyzmu w USA co odcisnęło się na grach (call of duty/battlefieldy), filmach (pierwsze marvele, od groma filmów i seriali z tropem 'złego z bliskiego
@elberet: Pamiętam, że nawet zmienili nazwę frytek z French Fries na Freedom Fries, bo francuzi nie garnęli się do wojny w Iraku. Pokazowy "patriotyzm" w czystej postaci.
@Szemiques: Irak Afganistan, zmiana perspektywy NATO. Koniec American Dream. Mało?
@Szemiques: co za bzdury. Tysiące polskich żołnierzy w reakcji na to wydarzenie pojechało do Iraku i Afganistanu, w tym część zginęła. Więc jest to szczególnie istotne dla tych którzy tam pojechali i ich rodzin i dla całej Polski bo mocno wpłynęło to na nasze relacje z Amerykanami
@Szemiques: o nie nie, to był początek końca hegemonii USA.
@Szemiques ??? Czy ty sobie zdajesz sprawę jak się zmieniła polityka na całym świecie? Polscy żołnierze wysłani na wojnę, lotniska gdzie cie skanują, kamery na każdym kroku, to jest pokłosie 11 września. Ten dzień zmienił cały cywilizowany świat.
Tak jak ci co myślą, że lot w kosmos to tylko
@Sathanas_Gloriam Albo ma tyle lat, ze pamięta, gdy kilkanaście lat wcześniej jeździć z PRL było jeszcze trudniej.
Powiem wiecej - pierwsz raz leciałem ok. 2002 roku i na lotnisku czułem sie mniej gnębiony niż