Wpis z mikrobloga

W wieku 32 lat tak się ustawiłem że wystarczy mi już zarobić na rok £17.800!!!
I mam opłacone całe życie, kredyt, dom 3 pokojowy z dużym ogrodem,naprawy samochodu,rachunki, jedzenie,paliwo, ubezpieczenia, ubrania,urlop 2-3 miesiące, dentysta.

Więc wystarczy że popracuję 12 dni w miesiącu przez 8miesiecy w roku.dziennie £200-£240 wpadnie.
Reszta to Bajlando, i odpoczynek, polecam taki styl.

Szef mnie namawia na 5/6 dni pracy, to się śmieje i odmawiam , wolę 4/5 dni pracy.
Niech se dziadki alimenciarze, rozwodnicy zasuwają

#finanse #oszczedzanie #zarabianie #zarobki #wygryw #chadowezycie #przemyslenia #takaprawda #pracbaza
  • 65
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PfefferWerfer: w temacie kolei też bym nie był taki pewny, oprogramowanie w branży kolejarskiej ma bardzo podobne, rygorystyczne standardy co branża motoryzacyjna ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
a czy autopilot zabrał pracę pilotom samolotów?

@zyd_z_pasji: O ile mi wiadomo to nie ma FSD dla samolotów. Autopilot tyko utrzymuje prędkość, kierunek i co najwyżej profil. Nie wyląduje, nie wystartuje, nie potrafi kołować, nie ominie, nie rozwiąże problemów (np. awaria silników), etc...
  • Odpowiedz
@kwanty to samo z samochodami
Nie rozwiążą problemów, nie potrafią omijać przeszkód (dołączony film na YT) a taksówki bez kierowcy średnio co 15 minut potrzebują interwencji człowieka
zydzpasji - @kwanty to samo z samochodami 
Nie rozwiążą problemów, nie potrafią omija...
  • Odpowiedz
Nie rozwiążą problemów, nie potrafią omijać przeszkód (dołączony film na YT)

@zyd_z_pasji: Na filmie gościu na samym początku przyznaje że robotaxi jest już rzeczywistością i w kilku miastach USA da się zamówić taksówkę bez człowieka... A potem mówi, że nie wierzy w to rozwiązanie... Ale to jest jego opinia a rzeczywistość jest jakby inna...

No i wszystkie przypadki które pokazuje są związane z Waymo... które wiadomo że jest dalekie od perfekcji i
kwanty - >Nie rozwiążą problemów, nie potrafią omijać przeszkód (dołączony film na YT...
  • Odpowiedz
@kwanty:

Autopilot tyko utrzymuje prędkość, kierunek i co najwyżej profil. Nie wyląduje, nie wystartuje, nie potrafi kołować

To mało wiesz.
Autopilot potrafi wystartować i wylądować (dlatego zawsze mówią,.że to bajki z pytaniem czy ktoś potrafi pilotować w
  • Odpowiedz
Tymczasem FSD rozjeżdża dzieciaki

@PiotrFr: Możesz sprecyzować? FSD Tesli, Waymo, Ubera, jakiejś chińskiej marki? Potrafisz to udokumentować? Raport ze zdarzenia, film, etc...
  • Odpowiedz
  • 0
@PiotrFr Aaaa wrzucili lalkę pod koła samochodu i zdziwieni że samochód ją przejechał.

A z człowiekiem zrobili ślepa próbę żeby sprawdzić czy jest lepiej?
  • Odpowiedz