Aktywne Wpisy

Mirki pomóżcie mi rozsądzić czy laska chce mnie zrobić w bambuko. Otóż od około 3 miesięcy spotykam się intensywnie z #rozowypasek lvl 27 z #tinder. WIdujemy się prawie co 2 dni i każdy weekend i często w tygodniu śpi u mnie, bo mam większe mieszkanie, mieszkam o wiele bliżej jej pracy niż ona. Wczoraj wieczorem wpadła na netflix & dociskanie jej głowy do mojego brzucha, po całej

Iskaryota +26
Smartfony zabiły fotografię, to fakt.
Przez cały pobyt na wakacjach spotkałem może 3 osoby z czymś innym niż telefon do robienia zdjęć.
Rozumiem, że dla 95% ludzi taki snapshocik wystarczy, by pochwalić się rodzince na whatsappie co teraz jedzą albo co robią.
Gdzie się jednak podziali fotograficzni amatorzy? Ludzie, którzy chcą uchwycić coś więcej niż jedną wielką interpretację algorytmów odszumiających i kontrastujących? Pobawić się ustawieniami, ogniskową, spróbować zrobić coś inaczej, w tym
Przez cały pobyt na wakacjach spotkałem może 3 osoby z czymś innym niż telefon do robienia zdjęć.
Rozumiem, że dla 95% ludzi taki snapshocik wystarczy, by pochwalić się rodzince na whatsappie co teraz jedzą albo co robią.
Gdzie się jednak podziali fotograficzni amatorzy? Ludzie, którzy chcą uchwycić coś więcej niż jedną wielką interpretację algorytmów odszumiających i kontrastujących? Pobawić się ustawieniami, ogniskową, spróbować zrobić coś inaczej, w tym
źródło: photo-output
Pobierz

I mam opłacone całe życie, kredyt, dom 3 pokojowy z dużym ogrodem,naprawy samochodu,rachunki, jedzenie,paliwo, ubezpieczenia, ubrania,urlop 2-3 miesiące, dentysta.
Więc wystarczy że popracuję 12 dni w miesiącu przez 8miesiecy w roku.dziennie £200-£240 wpadnie.
Reszta to Bajlando, i odpoczynek, polecam taki styl.
Szef mnie namawia na 5/6 dni pracy, to się śmieje i odmawiam , wolę 4/5 dni pracy.
Niech se dziadki alimenciarze, rozwodnicy zasuwają
#finanse #oszczedzanie #zarabianie #zarobki #wygryw #chadowezycie #przemyslenia #takaprawda #pracbaza
Więc forma plażowa atletyczną też, cały rok jest.
Chłop ma emeryturę już teraz jak tak popatrzy na to.
A wiadomo że najlepszy okres do życia to 22-55 lat statystycznie.
Wtedy jest :kasa, zdrowie, czas.
Bez gadzeciarstwa za to dużo sportu i doświadczeń na świeżym powietrzu.
Gotowanie samemu, ale bez oszczędzania na jedzeniu.
Nic nie brakuje.
@adamsowaanon: To są zaledwie osobiste, podstawowe wydatki. Żona? dzieci? emerytura? Jakiekolwiek inwestycje/gotówka na wypadek zmian na rynku pracy? Piszesz, że jesteś kierowcą zawodowym, w USA Tesle zaczynają jeździć same po drogach, jak myślisz, jak długo będzeisz
Straszenie AI w transporcie jest śmieszne. Prędzej zautomatyzuja wszystkich korposzczurkow niż ruch na drogach. Zanim wsiądzie za stery aut to najpierw dużo prostsza do ogarnięcia jest kolej, którą obskoczysz zwykłym algorytmem bez konieczności "AI".
@kwanty: na razie więcej mi pracować nie trzeba,
Choć w rzeczywistości będę brał max 3 miesiące wolnego.
Więc chłop zarobi te
A w ogóle automatyzacja jazdy na drogach w UK sie chyba nigdy nie wydarzy xD Jeździłem osobówką w UK z 2 tys km i mam jakieś wyobrażenie jak to tam wygląda xd
@Jamniki2: a co mnie świat obchodzi, jak bym zdechł teraz to świat by nawet nie splunął na mnie XD
@adamsowaanon: i tak trzeba żyć a nie w kołowrotku do śmierci, też tak od dłuższego czasu sobie układam życie,
@PfefferWerfer: Jasne... a za 2 lata będzie płacz że jednak jest...
Tu masz FSD we Włoszech: https://www.youtube.com/watch?v=4Zg3jc90JTI
Tu jest filmik jak samochody same wyjeżdżają z fabryki na parking: https://www.youtube.com/shorts/d9YlU5vwoB4
Rozejrzyj się na YT tylko wyjdź poza
@adamsowaanon: Jak sądzisz, jak długo im zajmie żeby zaczęły potrafić: https://www.youtube.com/watch?v=4Zg3jc90JTI https://www.youtube.com/shorts/d9YlU5vwoB4
I musisz sobie uświadomoć... że jak jeden będzie potrafił to już wszystkie będą... i to na zawsze - nigdy żaden nie zapomni. Wystarczy że się raz uda.
*Nie twierdzę, że ja jestem.
@PociskV2: co nienormalnego jest w moich wpisach?
@kwanty: no to będę przerabiał staruchom w UK których przybywa ogrody,
Jeden taki ogród zrobisz i