Aktywne Wpisy

ograniczona +159
#slubodpierwszegowejrzenia pa jakiego mam zegarka
źródło: image
Pobierz
Ana77 +10
Jak się oduczyć tego fatalizmu? Mam 34 lata i od lat wydaje mi się, że nic w życiu mnie nie czeka - nic dobrego. W sensie, że już minął czas na ułożsnie sobie życia. Chciałabym mieć ten optymizn, że jeszcze będzie fajnie. Im się jest starszym tym bardziej doskwiera samotność, może dlatego. Właśnie standardowo sobie popłakuje nad swoim życiem i jego bezsensem. W każdym razie mając taki nastrój nawet nie próbuje niczego

I mam opłacone całe życie, kredyt, dom 3 pokojowy z dużym ogrodem,naprawy samochodu,rachunki, jedzenie,paliwo, ubezpieczenia, ubrania,urlop 2-3 miesiące, dentysta.
Więc wystarczy że popracuję 12 dni w miesiącu przez 8miesiecy w roku.dziennie £200-£240 wpadnie.
Reszta to Bajlando, i odpoczynek, polecam taki styl.
Szef mnie namawia na 5/6 dni pracy, to się śmieje i odmawiam , wolę 4/5 dni pracy.
Niech se dziadki alimenciarze, rozwodnicy zasuwają
#finanse #oszczedzanie #zarabianie #zarobki #wygryw #chadowezycie #przemyslenia #takaprawda #pracbaza
@PiotrFr: Ależ ja ci odpowiedziałem :-) tylko ty jesteś mocno anty-Muskowy więc anty-Teslowy więc będziesz robił cherrypicking i wyciągał dane z 4 liter żeby uzasadnić swoją tezę...
Jeszcze raz, wrzucenie lalki pod koła samochodu spowoduje... przejechanie samochodem po lalce... nie wiem w jaki sposób mogło by się to inaczej skończyć. To jest przykład amatorskiego testu robionego pod tezę: TESLA ZŁA.
Jak chcesz zobaczyć ustandaryzowany
Nie jestem "anty" tylko realistą. Na nic nie
@PiotrFr: Odpowiedziałem w pełni, pokazując profesjonalne testy robione w kontrolowanych warunkach, w powtarzalny sposób dla różnych samochodów. Pokazałem też oficjalny ranking niezależnej organizacji NCAP, która bada bezpieczeństwo samochodów (pasywne, aktywne). Wyniki NCAP są powszechnie uznawane za wyznacznik bezpieczeństwa samochodów - zaprzeczysz?
A co ty pokazałeś? Kilku ludzi wrzucających lalkę pod koła samochodu... Nawet nie widać czy włączony jest FSD, w jakiej
Roczne wydatki, założenia na 2025 rok kwiecień.
£847 x12 Mortgage =£10.164
£1400 council
£45 x12 gas,