Aktywne Wpisy

niewidka +77
Oficjalnie: zaręczona. Nieoficjalnie: nadal nie umiem upiec kaczki jak teściowa.. 🥹
#chwalesie #chwalesiealetylkotroche #zareczynyzwykopem
#chwalesie #chwalesiealetylkotroche #zareczynyzwykopem
źródło: temp_file912358945940256635
Pobierz
niedorzecznybubr +206
Powinien być zakaz posiadania psów w mieszkaniach.
Jak ktoś ma swoje podwórko, na którym pies mógłby mieszkać to ok.
#psiarze #psy #takaprawda
Jak ktoś ma swoje podwórko, na którym pies mógłby mieszkać to ok.
#psiarze #psy #takaprawda

![95% firm, które zainwestowały w "AI" nie zyskało na tym nic [EN]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/9ab209c8eddb4fd1b9415e59549f256c389b5206db2b7a9e59eccd702b9615cf,q80.jpg)

Ja wiem, że jest to skrajny przypadek i gość ma problemy z wysłowieniem się ale w zasadzie w prostych słowach przekazał jak połowa Polski postrzega świat.
Czy ja mam prawo powiedzieć, że mój wybór jest bardziej świadomy niż jego wybór czy będzie to klasizm, pogarda i wywyższanie się?
#polityka #wybory #bekazpisu #bekazkonfederacji
Komentarz usunięty przez moderatora
Czarna
Naprawdę chcemy używać takich argumentów w dyskusji politycznej?
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Ja nie chce nic mówić ale:
- ci ludzie mają o wiele bogatszy zasób słownictwa
- oni w większości po prostu mają rację - dzisiaj pół polski jest dumne że zagłosowało przeciw ich urojeniom odnośnie migrantów i lpg a drugie pół polski jest załamane że prezydentem został kibol, oszust, złodziej, lichwiarz, snuśniarz (i jeszcze jeden epitet, który napisze dopiero po wygranej onetu w sprawie - wszyscy wiedzą że będzie to prawdziwy epitet ).
@ly000
1. PO rządziło 8 lat, zobacz statystki.
2. To są wybory prezydenckie gdzie podpisywać będą wg
Co oni z tymi gejami mają XD
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@Chad-z-Boboli: Bo może. Płeć fenotypowa może być sprzeczna z chromosomalną, gonadalną czy hormonalną, a więc można mieć penisa z męskimi chromosomami XY, jajnikami albo kobiecym mózgiem. Edukacja nie gwarantuje, że człowiek dowiaduje się wszystkiego na każdy temat, ale jest dobrym lekiem na ignorancję i znacząco zmniejsza szansę
Za to ta wrzutka z rodzajami płci jest sprytną furtką, z której najchętniej korzysta ideologia gender, żeby uzasadniać swoją narracje.
Potem jacyś dziwni faceci mogą mówić że są kobietami, mimo że poza psychiką nic na
Wytłumacz mi czego nie rozumiem. Na moje albo mamy 2 płcie, w których siłą rzeczy musimy zawrzeć również kobiety z penisami, albo nam te kobiety z penisami do kobiet i mężczyzn nie pasują i dostrzegamy, że płciowość to spektrum,
Płcie mogą być dwie, spektrum tego nie zabrania, nie uznajemy anomalii za trzecią/kolejną płeć. Osoba interseksualna nie jest jakimś trzecim rodzajem, a mixem tych dwóch.
Nie ładnie się tak zasłaniać osobami interseksualnymi do celów propagandowych, bo to nie o nich chodzi.
Cały ten czas spór dotyczy społeczności transgender, którzy mają w pełni zgodne z płcią ciała, ale psychicznie tego