Aktywne Wpisy

Ukiss +60
Polacy jeżdżą coraz starszymi samochodami - przeciętny wiek auta w Polsce (stan na I połowę 2024 roku) to już 14,7 lat, czyli o ponad 2 lata więcej niż dekadę temu. Średni wiek pojazdów stale rośnie od 2015 roku.
Najpopularniejsze modele, takie jak Volkswagen Golf, Audi A4 czy BMW serii 3, mają średnio ok. 17-18 lat. Najmłodsze auta (na przykładzie 10 najpopularniejszych marek i modeli) to Toyoty i Skody.
Eksperci ostrzegają, że starzejąca się flota
Najpopularniejsze modele, takie jak Volkswagen Golf, Audi A4 czy BMW serii 3, mają średnio ok. 17-18 lat. Najmłodsze auta (na przykładzie 10 najpopularniejszych marek i modeli) to Toyoty i Skody.
Eksperci ostrzegają, że starzejąca się flota
źródło: Średni wiek samochodu zgłaszanego do ubezpieczenia w Polsce wynosi prawie 15 lat
Pobierz
LamajHarma +270

Prawie 40% osób z wykształceniem wyższym głosowało na Nawrockiego, oni mogliby elokwentnie ci odpowiedzieć dlaczego Nawrocki, a nie Trzaskowski.
Jeżeli przykład tego chłopaka dał ci jakieś poczucie wyższości, to nie świadczy to najlepiej.
obserwuję kto z moich znajomych ma wyższe i głosował na Nawrockiego i wiem jedno - w zdaniach trochę bardziej poukładanych przekazaliby dokładnie tą samą treść + jeszcze to że Trzaskowski to p-------a i nie umie się bić.
Mało kto głosował na Nawrockiego z innych powodów niż LPG, migranty i 'lewackość' czaskoskiego.
Znam ludzi z Polski B, tam spora część byłaby wniebowzięta ze zaoszczędzili. Linia nierentowna- jak to się mogło stać?
zaraz zaraz, czyli teraz głosy od wyższego wykształcenia są jakimś dowodem podjęcia dobrej decyzji? ale fikoł xD
Więc uznałem to za dobry argument, żeby powołać się na te blisko 40% osób z wykształceniem wyższym, które jednak uznały Nawrockiego za dobrego kandydata. Żeby wyjść naprzeciw stereotypom.
@Chad-z-Boboli
No fajnie fajnie.
Fajnie że lpg i migrantów jest najwięcej w miastach i jakoś dziwnie się składa, że tym ludziom oni nie przeszkadzają bo głosują jednak w większości na czaskoskiego.
Apropo lewicy to ludzie nawet nie
I TACY SIĘ OBURZAJĄ, KIEDY JA ICH NAZYWAM CIEMNOGRODEM?
Skoro ludzie z każdym wykształceniem potrafią głosować na jakąś partię, to problem jest z tobą, że ich atakujesz, a nie z nimi, że mają swoje preferencje wyborcze.