Aktywne Wpisy
1dlaczegoja1 +5
#slubodpierwszegowejrzenia
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym

astin +109
Jakim cudem klub ze striptizem wykorzystuje płytę Rynku do rozłożenia dywanu i barierek zapraszających do klubu? xD
#wroclaw
#wroclaw
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Jeżeli twoi znajomi stosownie wypowiedzieli się dlaczego "geje, lgbt, emigranci, warszawa i kościółek" to spoko, fajne poglądy i mają do nich prawo, mam nadzieję ze będą czynnie korzystać z prawa wyborczego.
A co do tych rzekomych problemów z wysławianiem się chłopaka, to ja ich nie widzę. On pewnie mówi w normalny dla siebie sposób i przekazał wszystko co wie o Trzaskowskim, czyli geje + imigranci, więc nie ma co tutaj zwalać na jakieś ubytki w rozwoju, po prostu to
@robert_blaszczykowski: jeszcze aborcja i fanatyzm pisowski
źródło: we-are-so-cooked
Pobierz