Aktywne Wpisy
harrame +1264
prosze panstwa, konrad berkowicz zesral sie o to, ze burmistrz miasta ma w swoim biurze flage swojego miasta.
#bekazkonfederacji
#bekazkonfederacji

źródło: obraz
Pobierz
Aqua_Tofana +31
Dlaczego już nikt na wykopie nie narzeka na zakaz handlu w niedzielę? Tyle tu było łzawych historii o powrotach z delegacji, pustej lodówce itp. już wam nie przeszkadza zakaz handlu?
#pytaniedoeksperta #zakazhandlu
#pytaniedoeksperta #zakazhandlu
Ja wiem, że jest to skrajny przypadek i gość ma problemy z wysłowieniem się ale w zasadzie w prostych słowach przekazał jak połowa Polski postrzega świat.
Czy ja mam prawo powiedzieć, że mój wybór jest bardziej świadomy niż jego wybór czy będzie to klasizm, pogarda i wywyższanie się?
#polityka #wybory #bekazpisu #bekazkonfederacji
Prawie 40% osób z wykształceniem wyższym głosowało na Nawrockiego, oni mogliby elokwentnie ci odpowiedzieć dlaczego Nawrocki, a nie Trzaskowski.
Jeżeli przykład tego chłopaka dał ci jakieś poczucie wyższości, to nie świadczy to najlepiej.
obserwuję kto z moich znajomych ma wyższe i głosował na Nawrockiego i wiem jedno - w zdaniach trochę bardziej poukładanych przekazaliby dokładnie tą samą treść + jeszcze to że Trzaskowski to p-------a i nie umie się bić.
Mało kto głosował na Nawrockiego z innych powodów niż LPG, migranty i 'lewackość' czaskoskiego.
Znam ludzi z Polski B, tam spora część byłaby wniebowzięta ze zaoszczędzili. Linia nierentowna- jak to się mogło stać?
zaraz zaraz, czyli teraz głosy od wyższego wykształcenia są jakimś dowodem podjęcia dobrej decyzji? ale fikoł xD
Więc uznałem to za dobry argument, żeby powołać się na te blisko 40% osób z wykształceniem wyższym, które jednak uznały Nawrockiego za dobrego kandydata. Żeby wyjść naprzeciw stereotypom.
Większa tragedia jest taka że pomimo łatwego dostępu do informacji większość ludzi czerpie wiedzę z pikpoka a tam za wiele o świecie się nie dowiedzą.
@Chad-z-Boboli
No fajnie fajnie.
Fajnie że lpg i migrantów jest najwięcej w miastach i jakoś dziwnie się składa, że tym ludziom oni nie przeszkadzają bo głosują jednak w większości na czaskoskiego.
Apropo lewicy to ludzie nawet nie
Czyli 2 razy wiecej osób głosowało na Trzaskowskiego niż na Nawrockiego. Gdyby taka proporcja była też na wsiach, gdzie ludzie mają skrzywiony światopogląd, Trzaskowski wygrałby w pierwszej turze zmiatając Nawrockiego i byłby to duży sukces. Nigdy nie będzie tak że któryś kandydat będzie miał drastycznie większą przewagę na poziomie 10% do 90%.
I nie zarzucaj mi, że na wsiach nie mają
I TACY SIĘ OBURZAJĄ, KIEDY JA ICH NAZYWAM CIEMNOGRODEM?
Ale za to słyszałem obawy ludzi o indoktrynacje lgbt - internet i telewizja zawalone tęczowymi treściami, tęczowe marsze, tęczowe dni w szkołach (takich szkołach z dziećmi), o promowaniu w mainstreamie transgender - w sporcie czy konkursach piękności dla kobiet.
Do tego dochodzą jeszcze działania rządowe, ministerstwo edukacji chce wprowadzić edukacje seksualną do
Skoro ludzie z każdym wykształceniem potrafią głosować na jakąś partię, to problem jest z tobą, że ich atakujesz, a nie z nimi, że mają swoje preferencje wyborcze.