Aktywne Wpisy

CzekoDonut +140
Mam nadzieje, że o tej godzinie jest mało osób (OBY!...), bo w formie wyjścia ze strefy komfortu i wyjścia do ludzi publicznie oferuje 500 zł przelane BLIKiem a losowanie dnia 10 maja (ʘ‿ʘ)
Wystarczy dać plusa, jakikolwiek komentarz i zaobserwować mój profil ( specjalnie by było jak najmniej osób xD )
#rozdajo #zadarmo
Wystarczy dać plusa, jakikolwiek komentarz i zaobserwować mój profil ( specjalnie by było jak najmniej osób xD )
#rozdajo #zadarmo
źródło: 5993c2a458fd48d10808504886f227ca
Pobierz
Mexiii +309
Jeśli wiesz co to za logo, to znaczy że kolonoskopia już blisko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#glupiewykopowezabawy #heheszki #cotozalogo #gimbynieznajo
#glupiewykopowezabawy #heheszki #cotozalogo #gimbynieznajo
źródło: image_picker_021D4B63-9072-413A-B882-5B148E073CE9-92950-0000075E5551383F
Pobierz

Ludzie powiedzcie mi jak to jest z tymi kaloriami czy kilokaloriami? Załóżmy, że potrzebuję te 2000 dziennie. Będę jadł codziennie ciastka i nic więcej, ale będę się trzymał tego progu kalorycznego co się stanie? Nie przytyję?
#mirkokoksy #dieta #jedzenie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt
zapytaj sobie
Poczytaj sobie, bo to bardzo złożony temat.
Z jednej strony jak nie masz nadmiaru kalorii to nie przytyjesz, w praktyce jedząc ciastka same prawie na pewno nie utrzymasz tylko 2k kcal dziennie.
Tak na prawdę to masę ciała kontrolują hormony i jeśli one uznają że masz przytyć to raczej przytyjesz i tak, bo np obniżą twój poziom energii i będziesz mniej spalał.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Dipolarny
Facet szuka kluczy późną nocą pod latarnią, w jej świetle w trawie. Podchodzi drugi pyta co pan szuka może pomogę? Szukam kluczy. A w którym miejscu je pan zgubił? Facet odpowiada że wsunie to nie wie ale tutaj przynajmniej jest jasno….
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Nighthuntero
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰