Aktywne Wpisy

malutak9913 +1678
Hej Miraski, chciałabym prosić Was o pomoc. Jestem z Wami od 17 lat, jak zakładałam konto byłam jeszcze nastolatką, teraz jestem dorosłą kobietą, której posypało się życie.
Kilka miesięcy temu wykryto u mnie raka twarzy. Mięśniakomięsak gładkokomorkowy wżerający się we wszystko czego dotyka. Lekarze we Wrocławiu podjeli się walki o moje życie. Przeszłam przyspieszone cykle chemioterapii, potem dwie operacje, które usuneły cztero centymetrowego guza z żuchwy. Nie oszczedziły jednak nic po
Kilka miesięcy temu wykryto u mnie raka twarzy. Mięśniakomięsak gładkokomorkowy wżerający się we wszystko czego dotyka. Lekarze we Wrocławiu podjeli się walki o moje życie. Przeszłam przyspieszone cykle chemioterapii, potem dwie operacje, które usuneły cztero centymetrowego guza z żuchwy. Nie oszczedziły jednak nic po
źródło: IMG_3110
Pobierz
PiotrFr +27
Zostałem zgłoszony na ochotnika do poprowadzenia zajęć z dziećmi 6-8 w lokalnym ośrodku. Tematyka zawodowa: murarz. Nie odmawiałem, bo wiem że nikogo nie znajdą. Problem w tym, że nie wiem co z takimi małymi dziećmi zrobić. Ze starszymi łatwiej biorąc pod uwagę branże, a jednocześnie zrobić coś ciekawe, bo gadanie ich nie zainteresuje. Mam jakieś tam pomysły, ale średnio zadowolony z nich jestem. Chętnie przyjmę każdy pomysł
#budownictwo #praca
#budownictwo #praca
źródło: 1000025545
Pobierz

To jest szerzenie teorii konspiracyjnych że partia opozycyjna realizowała tajny plan żeby w nielegalny sposób ukraść wybory.
Nie ma na to żadnych dowodów, komisja w Krakowie była wypełniona ludźmi z lewicowych komitetów, nie było tam nikogo
Dla środowiska pis połowa Polaków to zdrajcy i postkomuniści, źli Polacy, problem, który by najchętniej chcieli rozwiązać.
Tym dla nich jesteśmy, pamiętajmy o tym
Rządzenie uchwałami, nieuznawanie organów państwowych, działania bez podstawy prawnej. Na soku z buraka nie wspominali?
@Lurlve:
@eduardo-garcia: no, nieuznanie TK to już w ogóle masakra z kucharską i z Pawłowicz na czeleXDDDDDDDDDDDD
źródło: 698a866dba4627978d662b599abeb4ea8d0ab6458653330072742333eab0136e
Pobierz@Makavlani: gdyby tak było to byś miał ponowne wybory rozpisane już w zeszły czwartek przy tym co się dzieje, nawet by mateckiego pod pociąg wrzucili żeby uznać je za nieważne