mirko_anonim
✨ Obserwuj #mirkoanonim
Czemu facet który mieszka z rodzicami w dużym domu jest traktowany jako ktoś drugiej kategorii u kobiet? I to mimo posiadania własnych mieszkań które są wynajmowane i dają zarobek 5k miesięcznie? Ale nie, bo mieszkam z rodzicami...

#zwiazki

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt

0
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
hpiotrekh
@mirko_anonim bo nikt nie chce mieszkać z czyjąś mamusia, chyba że nie skończyłeś 23lat
13
goferek
@mirko_anonim: trochę dziwnie sprowadzać panienki na cimcirimci do domu starych...
9
czescmampytanie
Czemu facet który mieszka z rodzicami w dużym domu jest traktowany jako ktoś drugiej kategorii u kobiet?

@mirko_anonim: tak i nie ważne ile logicznych argumentów przedstawisz, bo tu nie o logikę chodzi. tak samo z brakiem prawka/auta.
3
Shyvana
@mirko_anonim niezależnośc i życie po swojemu to normalne potrzeby u każdego zdrowego, dorosłego człowieka. Jak masz 30 lat czy tam ile i mieszkasz z rodzicami, to wysyłasz komunikat, że jesteś niesamodzielny, wygodnicki, nie odciąłes pępowiny i w ewentualnej partnerce będziesz szukać drugiej mamusi. Nieszczegolnie są to cechy zachęcające dla kobiet ( ͡º ͜ʖ͡º)
2
Eugeniusz_Zua
bo tu nie o logikę chodzi. tak samo z brakiem prawka/auta.

@czescmampytanie: dokładnie jak to raz usłyszałem "w pewnym wieku facet po prostu MUSI mieć auto nawet jakby miało 99% czasu stać w garażu"
2
Hrjk
Hrjk
  • adult
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
1
mirko_anonim
mirko_anonim Autor
  • adult
1
ziomik
ziomik
@mirko_anonim: to bardzo dobre pytanie. Ostrozny facet, bo czesto tacyz yja zrodzicami to gwarancja spookoju. A czesto pewny byt materialny.
0
Zgagulec
@mirko_anonim bo kobiety nie chcą mieszkać z teściami a dorosły typ mieszkający z rodzicami mimo że mógłby nie mieszkać daje na to duża szansę
0
mirko_anonim
dumny-strażnik-52: @hpiotrekh @goferek @Hrjk a bo to trzeba mieć własne mieszkanie żeby mieć dziewczynę? XDDDDDD to by nikt w związku nie był lol

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
0
hpiotrekh
@mirko_anonim pytasz. Dostajesz odpowiedz ¯\(ツ)/¯

Wodocznie nie potrafisz się dobrze sprzedać
0
mirko_anonim
sumienny-wyznawca-46:

niezależnośc i życie po swojemu to normalne potrzeby u każdego zdrowego, dorosłego człowieka.

Tego rodzaju życie mi to zapewnia :)
0
mirko_anonim
mirko_anonim Autor
  • adult
0
czescmampytanie
@mirko_anonim:

można pokrzyczeć podczas [...] kłótni

ja p------e xD wy jesteście gorsze od tych matek chyba
0
czescmampytanie
@Eugeniusz_Zua: w sumie ja myśle podobnie, choć jeśli ktoś miesza w centrum warszawki i ma możliwość wynajmu aut to pewnie da się obejść. no ale jak czasami u siebie widzę facetów 30+ co ciągną się po autobusach z wielkimi zakupami z biedry, to budzi to we mnie politowanie i jakoś nie potrafię takich ludzi brać na poważnie.
0
mirko_anonim
mirko_anonim Autor
  • adult
0