Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czemu facet który mieszka z rodzicami w dużym domu jest traktowany jako ktoś drugiej kategorii u kobiet? I to mimo posiadania własnych mieszkań które są wynajmowane i dają zarobek 5k miesięcznie? Ale nie, bo mieszkam z rodzicami...

#zwiazki

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt

• 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim niezależnośc i życie po swojemu to normalne potrzeby u każdego zdrowego, dorosłego człowieka. Jak masz 30 lat czy tam ile i mieszkasz z rodzicami, to wysyłasz komunikat, że jesteś niesamodzielny, wygodnicki, nie odciąłes pępowiny i w ewentualnej partnerce będziesz szukać drugiej mamusi. Nieszczegolnie są to cechy zachęcające dla kobiet ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
sumienny-wyznawca-46:

niezależnośc i życie po swojemu to normalne potrzeby u każdego zdrowego, dorosłego człowieka.

Tego rodzaju życie mi to zapewnia :)
  • Odpowiedz
@Eugeniusz_Zua: w sumie ja myśle podobnie, choć jeśli ktoś miesza w centrum warszawki i ma możliwość wynajmu aut to pewnie da się obejść. no ale jak czasami u siebie widzę facetów 30+ co ciągną się po autobusach z wielkimi zakupami z biedry, to budzi to we mnie politowanie i jakoś nie potrafię takich ludzi brać na poważnie.
  • Odpowiedz