Aktywne Wpisy

malutak9913 +1615
Hej Miraski, chciałabym prosić Was o pomoc. Jestem z Wami od 17 lat, jak zakładałam konto byłam jeszcze nastolatką, teraz jestem dorosłą kobietą, której posypało się życie.
Kilka miesięcy temu wykryto u mnie raka twarzy. Mięśniakomięsak gładkokomorkowy wżerający się we wszystko czego dotyka. Lekarze we Wrocławiu podjeli się walki o moje życie. Przeszłam przyspieszone cykle chemioterapii, potem dwie operacje, które usuneły cztero centymetrowego guza z żuchwy. Nie oszczedziły jednak nic po
Kilka miesięcy temu wykryto u mnie raka twarzy. Mięśniakomięsak gładkokomorkowy wżerający się we wszystko czego dotyka. Lekarze we Wrocławiu podjeli się walki o moje życie. Przeszłam przyspieszone cykle chemioterapii, potem dwie operacje, które usuneły cztero centymetrowego guza z żuchwy. Nie oszczedziły jednak nic po
źródło: IMG_3110
Pobierz
PiotrFr +25
Zostałem zgłoszony na ochotnika do poprowadzenia zajęć z dziećmi 6-8 w lokalnym ośrodku. Tematyka zawodowa: murarz. Nie odmawiałem, bo wiem że nikogo nie znajdą. Problem w tym, że nie wiem co z takimi małymi dziećmi zrobić. Ze starszymi łatwiej biorąc pod uwagę branże, a jednocześnie zrobić coś ciekawe, bo gadanie ich nie zainteresuje. Mam jakieś tam pomysły, ale średnio zadowolony z nich jestem. Chętnie przyjmę każdy pomysł
#budownictwo #praca
#budownictwo #praca
źródło: 1000025545
Pobierz

Przypomnij Trumpowi jak Anne Applebaum go nazywała Stalinem i Hitlerem.
Na pewno jak Rosja zacznie się panoszyć pod naszą granicę to ta inwestycja zaprocentuje.
Jakie niby korzyści płyną dla Polski z mieszania się w ich wewnętrzną wojenkę?
Sikorski tym tweetem pokazał, że jest dziecinny i nie nadaje się do polityki międzynarodowej.
Komentarz usunięty przez autora
@Simpleco: sympatię Trumpa, że gnoimy Muska
źródło: temp_file2962074100444849173
PobierzMistrz intelektu jak wszyscy POwcy z wyższym wykształceniem xD
moim zdaniem trochę za bardzo egzaltujesz i nie trzymasz emocji.
co do logiki jeszcze - ten twit będzie miał taki sam wpływ na Ukrainę jak i ostatni, czyli żaden. przypomnę jak skończyła się poprzednia wymiana wiadomości - Musk nie wykonał żadnych realnych ruchów,
@Davvs: niestety, bez olbrzymich struktur partyjnych bardzo ciężko prowadzić kampanię. Wszyscy "trzeci" rozbijają się o to od 2015 roku.
@Davvs: Rafał nie był jakimś wybitnym kandydatem, ale czystym od afer przyzwoitym człowiekiem. Przegrał z kibolem. Myślisz, że z Radkiem by było inaczej?