Wpis z mikrobloga

@assninja mam typowe brytyjskie SUV 5 litra z hakiem i Tesle, dwa najbardziej hejtowane auta i wlasnie nie rozumiem tej nagonki na te pojazdy, badzo mi się podobają tez te nowe BMW kombi ale to na prawdę bardzo, ale nie mam jeszczsze kasy na bobra, 3 auto jakie bym sobie kupił jak się dorobję to chciał bym mieć pod domem Lancie rodem z WRC, ale pozostaje to narazie w swerze marzeń
Solid_Lad93 - @assninja mam typowe brytyjskie SUV 5 litra z hakiem i Tesle, dwa najba...

źródło: temp_file6145521300376092149

Pobierz
  • Odpowiedz
@Solid_Lad93: i tak propsy za tą baware w tym morzu smutnych jak p---a szarych suvów :)

Ja mam dwa auta i chętnie bym pogonił jedno bo to zbyt upierdliwe mieć wszystkie te wymiany opon, myjnie itd razy dwa heh. A i tak jeżdżę 99% tylko tesla
  • Odpowiedz
@assninja heh też masz Tesle? Ja wlasnie na codzień jeżdżę tylko elektrykiem i to jest stary taka wygoda... Jak co to se motor przegonię ale wbrew powszechnej opini to elektryki to jak przeskok z konia na Forda T
  • Odpowiedz
@assninja nie jestem swiadkiem jehowy, który musi pukać do każdego domu w promeniu 500km więc mi wystarcza w zupełności :P ale też czuje przyjemność z Range Rovera i spaliniaki majata to coś, każdy kto ma Ranga to nke robi z tego filozofi, po porostu masz kawalerkę na kołach, która jak przyciśniesz to aż miło
Solid_Lad93 - @assninja nie jestem swiadkiem jehowy, który musi pukać do każdego domu...
  • Odpowiedz
@KotZWorka: wpisz sobie w google SUV i porównaj do twojego

"rodzaj samochodu, który łączy w sobie cechy samochodu osobowego i terenowego"

czekam na przyznanie się do błędu i przeprosiny
  • Odpowiedz