Wpis z mikrobloga

@Rainmaker97: prosty przykład to KPO. Wyborcy PiSu uważają, że autorem KPO jest zła Unia. Gdy faktycznie autorem jest PiS. To Morawiecki wpisał w KPO strefy czystego transportu. Też podatek od aut spalinowych. I inne kwiatki. A później wielkie oburzenie Polski powiatowej że ma się ich za debili. A czym są ludzie którzy nie mają wiedzy?
  • Odpowiedz
@Rainmaker97: ci biedni ludzie z wsi i polski powiatowej nie mają pojęcia co PiS podpisał, a gdy im to przeszkadza, to myślą że to wina Tuska. A potem są zdziwieni, że się ich wyzywa od debili.
  • Odpowiedz
na PiS

@Rainmaker97: Przecież tu nie chodzi o pis, tylko o konkretnego człowieka który został prezydentem.
Zresztą on nawet nie był kandydatem pisu, więc nie wiem o czym piszesz XD
  • Odpowiedz
@Rainmaker97: nie no, zabierać nie ma co. Ale jak ktoś jest prolem i obciążeniem dla budżetu to jego głos powinien mieć wagę między 1/10 a 1/3.
  • Odpowiedz
Tak widzę typowego wyborcę Platformy Obywatelskiej/Rafała Trzaskowskiego co myśli że jest lepszy od ludzi, którzy głosują na PiS

@Rainmaker97: ciekawe jak będziesz widział wyborców tych ciapaków którzy wykupili lewe wizy i za parę lat się tu namnożą, z ćwierć miliona zrobi się pół zakładając że nie wszyscy zrobią dzieci, a ci co zrobią będą mieli ich po 5 xd. Też będziesz takim obrońcą że każdy wyborca jest sobie równy i
  • Odpowiedz
@Rainmaker97: nie niestety, każdy kto zagłosowali przeciw nawrockiemu jest lepszym Polakiem
Tu nie ma argumentów za nawrockim, żadnych, trzeba być bezdennie głupim żeby wybrać ćpuna bez angielskiego na swojego reprezentanta w świecie
+będzie ulaskawial pisowskich zlodziei
  • Odpowiedz
  • 0
@Rainmaker97 Ja myślę, że wielu osobom bardzo by pomogło, jakby w końcu przyznali przed samymi sobą, że nie czują się demokratami i idea powszechnego prawa głosu ich nie przekonuje. Ale niestety, dalej mamy tylko to przebąkiwanie o tych cholernych wieśniakach i olaboga jak oni głosujo, ale jak zaproponujesz wprowadzenie różnych cenzusów, to nadal jest święte oburzenie, że jak to tak, świętą demokrację chcesz atakować ( ͡º ͜ʖ͡º
  • Odpowiedz
@Rainmaker97 tak jesteśmy EYTOM bo skoczyliśmy egzamin DOJRZAŁOŚCI ( ͡ ͜ʖ ͡) umiejętność trochę lepszego liczenia i czytania to AŻ takie trudne dla chłopa pańszczyźnianego?
  • Odpowiedz