Wpis z mikrobloga

Gdybyście wszyscy ograniczyli się do przekazu pozytywnego w kwestii waszego kandydata, wszystko byłoby w porządku.

@mirko_anonim: to jest tak śmiesznie głupie że dalej nie czytam.
  • Odpowiedz
  • 1
@mirko_anonim

>Gdybyście wszyscy ograniczyli się do przekazu pozytywnego w kwestii waszego kandydata, wszystko byłoby w porządku.

Szybko! Wprowadzić cenzurę! O kandydatach można tylko dobrze!
  • Odpowiedz
temat aborcji realnie interesuje tylko skrawek spośród ogółu kobiet,

@mirko_anonim: Jak będziesz leżeć w szpitalu i usłyszysz, że przez ciążę możesz umrzeć ale nie usuną bo PiS zabronił to ci się może postrzeganie rzeczywistości zmienić.
Nie żebym ci życzył takiego scenariusza ale warto się nad tym zastanowić.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Poparcie DLA Nawrockiego wśród ludzi bez wykształcenia lub z wykształceniem podstawowym 73,4% . Poparcie dla Trzaskowskiego wśród ludzi w wyższym wykształceniem 62,6%.

Mam jeszcze dziękować debilom że wybrali gangusa? Przecież to tak, jak by zagłosowali źle, na złość Sobie i Mnie.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: co to za anonimowe pier##elenie i zrzucanie winy na tych którzy nie zagłosowali na alfonsa? Wasz głos to jest tylko i wyłącznie wasz wybór, którego się wstydzicie i nie pomoże racjonalizacja, że to znowu wina Tuska. Staczacie się coraz niżej i tyle
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
planowy-entuzjasta-78:

skupili się na zaletach, pozytywach, na dobrych rzeczach, jakie miałaby przynieść prezydentura Trzaskowskiego - na serio byłoby w porządku.

@mirko_anonim: problem jest tylko taki, że nie ma i nie było
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
dynamiczny-marzyciel-72: Trochę nie czaję ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Jeśli ktoś twierdzi, że sutener i złodziej to jego i państwa polskiego adekwatny i godny reprezentant na arenie międzynarodowej i głowa państwa to… no, czuję się od niego lepszy, bo jestem lepszy od sutenerów i złodziei, tak, a o co chodzi?

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
  • Odpowiedz