Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 128
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 18
@Yakooo No tak, bo prawdziwa elita kraju głosowała na alfonsa na złość Tuskowi i lewakom xD

Ty jeszcze nie rozumiesz co się wydarzyło. Kibol będzie miał wpływ na losy kraju oraz będzie ułaskawiał swoich kolegów. Jego powiązania z przestępcami i inne afery będą wyciągane w celu wpływania na jego decyzje.
  • Odpowiedz
@Yakooo: póki co twoje złomowanie to pseudointelektualne pierdy na poziomie gimnazjalisty. Sklej picz*kę i nie zgrywaj mądrzejszego niż jesteś bo jedyne co zlomujesz to sam siebie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
to dużo mamy przestępców z wysokim wykształceniem.

@Yakooo: Strasznie teraz pogeneralizowałeś, a wydajesz się być kolesiem z którym można normalnie porozmawiać.

No więc wyobraź sobie, że jesteś w przedszkolu. I jest tam pani, która uważa, że jak dzieci są niegrzeczne, to trzeba im zabrać zabawki, zamknąć je w szafie na miotły i jeszcze opowiadać innym, że są najgorsze na świecie. No, cudowna osoba.
I teraz dzieci mają wybrać, kto będzie
  • Odpowiedz
@Yakooo: TU CHODZI O OGÓLNA STATYSKĘ KTÓRA JEST WYRAŹNIE NA NIEKORZYSC Nawrockiego, rozumisz? samymi gownokierunkami nie da sie tego wyjaśnić.
I też nie sprawdzałem tego ale wsrod takich naukowcow co rzeczywiscie cos robią ta statystyka bylaby pewnie jeszcze gorsza dla nawrockiego, bo tak jest np. z religia, a na nawrockiego glosuja religijni
  • Odpowiedz
@Yakooo: statystycznie osoba po studiach jest "mądrzejsza" od osoby bez wyższego wykształcenia tj ma szerszą wiedzę i tutaj nie ma z czym dyskutować. Poglądy można mieć różne. Cześć ludzi głosująca na Nawrockiego nie ma pojęcia co wybrała.
  • Odpowiedz
Ale mnie bawi, jak ludzie szukają korelacji ze studiami wyższymi i głosowaniem na Trzaskowskiego.

@Yakooo: Ale tu nie trzeba szukać, przecież ewidentnie widać czarno na białym że ta korelacja zachodzi, to nie kwestia interpretacji, tylko faktów XD
  • Odpowiedz
  • 0
@twlitf: No tak, ale clue mojego wpisu jest inne. Nie szukanie korelacji w sposób płytki - patrząc na statystyki (jest czy nie jest), tylko patrząc na sam system i ludzi, którzy myślą, że obecne wyższe wykształcenie jest niesamowicie dużo warte.(ps. nie jest)

Właśnie to wyśmiałem. Mają te wyższe wykształcenie i muszą lecieć do roboty za 6k brutto xD
Pany życia

• Odpowiedz
@Tratak: Głosowali tak bo Trzaskowski i PO jest w ich interesie. I zgadnij co - gorzej wykształceni, robotnicy i inni też głosowali w swoim interesie i według nich to był Nawrocki. A odbiera im się sprawczosc że przecież to niemożliwe że głosowali tak, w końcu przecież są zmanipulowani i kadra profesorska wie lepiej co jest dobre dla nich, osób z małych miejscowości i wsi, dobre. W końcu interes jest kolektywny
  • Odpowiedz
  • 1
@Norse: Heniek budowlaniec, jest jednak bardziej ogarnięty niż Juleczka po Socjologii z Wyższej Szkoły Robienia Hałasu - żyjącej na portfelu rodziców. Heniek, chociaż jest przydatny dla społeczeństwa.

Ja nie twierdzę, że studia nie mają sensu. Twierdze po prostu, że przyrównywanie skali nie ma sensu.
Obecnie wartościowych kierunków, uczelni - z tego calego syfu może jest z 10-15%. Reszta to bezsensowny syf, po którym nie ma pracy, nie można się rozwijać.
  • Odpowiedz
  • 8
@Yakooo jakbym swojego ojca słyszał. Panie informatyk z politechniki właśnie przekształcił się Pan w Janusza. I te haha na koniec. Tak samo mój ojciec pogardza.
  • Odpowiedz