Aktywne Wpisy

Sonny86 +965
źródło: scaled_1000024899
Pobierz
klaudia-hadalala +14
Dzisiaj sprzątałem u mamy na strychu. W rogu, za starymi nartami, stała szafa. Ta sama, którą mój ojciec przywiózł na początku lat 90. Nie ruszałem jej od lat. Pamiętałem, że skrywała skarby.
Otworzyłem drzwi i ten zapach. Kurzu, starych gazet i... magii.
• Kasety VHS opisane flamastrem: "Matrix bootleg", "Terminator 2 Polsat", "Wakacje 98". Czasem zastanawiam się, ile razy przewijałem ten "bootleg" ołówkiem, żeby oszczędzić baterie w walkmanie.
• Worek z klockami Lego. Ale nie
Otworzyłem drzwi i ten zapach. Kurzu, starych gazet i... magii.
• Kasety VHS opisane flamastrem: "Matrix bootleg", "Terminator 2 Polsat", "Wakacje 98". Czasem zastanawiam się, ile razy przewijałem ten "bootleg" ołówkiem, żeby oszczędzić baterie w walkmanie.
• Worek z klockami Lego. Ale nie
źródło: IMG_4156
Pobierz

Ty jeszcze nie rozumiesz co się wydarzyło. Kibol będzie miał wpływ na losy kraju oraz będzie ułaskawiał swoich kolegów. Jego powiązania z przestępcami i inne afery będą wyciągane w celu wpływania na jego decyzje.
@Yakooo: Strasznie teraz pogeneralizowałeś, a wydajesz się być kolesiem z którym można normalnie porozmawiać.
No więc wyobraź sobie, że jesteś w przedszkolu. I jest tam pani, która uważa, że jak dzieci są niegrzeczne, to trzeba im zabrać zabawki, zamknąć je w szafie na miotły i jeszcze opowiadać innym, że są najgorsze na świecie. No, cudowna osoba.
I teraz dzieci mają wybrać, kto będzie
I też nie sprawdzałem tego ale wsrod takich naukowcow co rzeczywiscie cos robią ta statystyka bylaby pewnie jeszcze gorsza dla nawrockiego, bo tak jest np. z religia, a na nawrockiego glosuja religijni
@Yakooo: Ale tu nie trzeba szukać, przecież ewidentnie widać czarno na białym że ta korelacja zachodzi, to nie kwestia interpretacji, tylko faktów XD
Właśnie to wyśmiałem. Mają te wyższe wykształcenie i muszą lecieć do roboty za 6k brutto xD
Pany życia
Ja nie twierdzę, że studia nie mają sensu. Twierdze po prostu, że przyrównywanie skali nie ma sensu.
Obecnie wartościowych kierunków, uczelni - z tego calego syfu może jest z 10-15%. Reszta to bezsensowny syf, po którym nie ma pracy, nie można się rozwijać.
Zwyciężyła demokracja.
źródło: image
Pobierz