Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 128
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@rvva1: Jestem już poza "systemem". Ludzie popierający PO mają zbyt wysokie mniemanie o sobie.

Najbardziej bolesnym co można zrobić, to ich wyśmiać - i to ich naprawdę boli przez co reagują.
No ale taka ich rzeczywistość.
  • Odpowiedz
@Yakooo: Tymczasem te debile o których piszą fajnopolacy robią im remonty łazienek za 15k na czysto bo mają dwie lewe ręce albo jeżdżą na tirach za 15k to kto tu jest przegrywem? xD bo dla mnie ci co robią w biurze za grosze po studiach
  • Odpowiedz
@Yakooo: Ale jakiej bańce, co ty p--------z? Chcesz powiedzieć, że to jednak nie jest tak, że ludzie bez żadnego wykształcenia w większości głosowali na sutenera?
Albo, że ludzie w wioskach z bezrobociem po 20% maja lepiej niż wykształceni w dużych miastach? Oni nawet 6k brutto nie zobaczą na oczy. Osoba żyjąca w bańce jesteś ty XD
apeee - @Yakooo: Ale jakiej bańce, co ty p--------z? Chcesz powiedzieć, że to jednak ...

źródło: 2f0bzq

Pobierz
  • Odpowiedz
Ale mnie bawi, jak ludzie szukają korelacji ze studiami wyższymi i głosowaniem na Trzaskowskiego.

@Yakooo: Mnie natomiast bawi gdy ludzie się burzą gdy się im przypomni, jakich szkół nie skończyli.
  • Odpowiedz
@SystemHalted2_0 Nie ma czegoś takiego jak glosowanie na tych, bo jesteśmy madrzy a oni są głupi, jest glosowanie na to czego akurat potrzebujemy. Inne grupy spoleczne beda mialy wlasne potrzeby.

Jak w ogóle możecie mówić, że jesteście inteligetniejsi jak nie zauważacie tak prostego schematu i sami w niego bezmyślnie wpadacie?
  • Odpowiedz
@Yakooo: Nie od dzis wiadomo, ze glupszymi osobami łatwiej manipulowac wiec maja poglady prawicowe. Debila łatwo nastraszyć imigrantami czy Żydami i to łyknie bez popitki.

Po prostu nalezysz do grona nizin spolecznych i mozesz albo to zaakceptować i z tym żyć albo wracac do książek.
  • Odpowiedz
znowu nie widząc tego, że obecnie studia wyższe kończy co druga osoba.

@Yakooo:
Pytanie dlaczego pozostali tych studiów nie skończyli... Co ich powstrzymało.
  • Odpowiedz
@Yakooo: Nie widziałem żeby ktoś porównywał wyniki średniego i wyższego wykształcenia. Wszyscy tu cisną z tych co mają podstawowe, a to JEST różnica.
  • Odpowiedz
@Yakooo: Im więcej informacji, tym więcej zależności widać. Sprawdziłem jak głosowali łódzcy studenci. Łódź to bastion PO i antypisowskie informacje trafiają tam na podatny grunt, to i Trzaskowski wygrał. Dokładniejsze wyniki to: w Filmówce 100%, na Uniwersytecie 80, ale już na Politechnice i Medyku około 60%.
  • Odpowiedz