Wpis z mikrobloga

Parę lat temu miałem dość codziennego ładowania telefonu, więc kupiłem Samsunga M51, którego bateria 7000 mAh na luziku wystarczy mi na dwa, trzy, w porywach cztery dni pracy. Jest super, ale zastanawiam się nad następcą, gdy M51 padnie. Polecicie coś o podobnych parametrach pracy na baterii? Chińskie smartfony wykluczone.

#telefony #hardware #gsm #samsung #smartfon
Wentrosz - Parę lat temu miałem dość codziennego ładowania telefonu, więc kupiłem Sam...

źródło: levant-feature-comfortable-design-that-shines-296950730

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Wentrosz: Obecne Mki mają baterie 5000. Tak więc pozostaje Ci zadowolić tym lub kupić sprzęt który odpowiada obecnym czasom: chińczyki masowo pakują baterie krzemowo węglowe które samsung dopiero wynajduje.
  • Odpowiedz
  • 0
@fishery: Ale sluchaj, to nie musi być Samsung M czy jakikolwiek inny, tylko coś spełniające łącznie dwa warunki: 1) podobne do Samsunga parametry pracy na baterii i 2) nie-chińskie pochodzenie producenta.
  • Odpowiedz
@Wentrosz: No to nie ma. Chyba że chcesz pseudpolskie gówna typu manta czy kruger które są chińskie.
Z niechinskich masz w sumie samsunga, apple, hmd, sony, asus i pixele. Żadna nie produkuje smartfonów z duzymi bateriami.
  • Odpowiedz