Aktywne Wpisy

Jestem z dziewczyną od roku, jest naprawdę fajna, miła jest tylko jedno ale, kiedyś brała już leki przeciwdepresyjne i teraz wspomniała mi, że wróci do tego bo ma gorszy okres. Obawiam się, że z osobą z zaburzeniami będzie ciężko zbudować coś na lata choć ona tego oczekuje, no i też mam obawy, bo pokłócona z ojcem brak kontaktu, teoretycznie to ja będę musiał być opiekunem a nie partnerem.
#zwiazki #
#zwiazki #

Lupenski +76
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Cześć,
jestem w trakcie wybierania laptopa dla mojej mamy. Decyzja padła na HP ProBook 465 G11. Mam tylko jedną obawę. Laptok ten ma ładowarkę na usb-c. Jak wygląda trwałość tego rozwiązania? Laptop będzie stał cały czas na biurku z podłączonym zasilaczem. Od czasu do czasu pewnie będzie przesuwany z jednej strony blatu na drugą. Nie chcę, żeby musiała się o to martwić.
Dzięki za odpowiedź.
#pcmasterrace #komputery #laptopy #kiciochpyta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
🥲 Aktualnie wspiera nas średnio 1 osoba w miesiącu, co nie pozwala na pokrycie kosztów utrzymania serwisu. Wspomóż projekt
Nie wiem czy to czegos dowodzi czy nie, ale ogolnie jak nie przepinasz kilka razy dziennie przez rok to powinno byc git
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Jailer
Komentarz usunięty przez moderatora
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Jailer
Weź do tego mysz i klawiaturę, i monitor 32 cale, i wciąż wyjdzie taniej i wydajniej.
Masz do tego monitor który mniej meczy oczy.
Stilgar na kanale Motele ostatnio omawiał ciekawe monitory LG i Gigabyte.