Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Cześć,
jestem w trakcie wybierania laptopa dla mojej mamy. Decyzja padła na HP ProBook 465 G11. Mam tylko jedną obawę. Laptok ten ma ładowarkę na usb-c. Jak wygląda trwałość tego rozwiązania? Laptop będzie stał cały czas na biurku z podłączonym zasilaczem. Od czasu do czasu pewnie będzie przesuwany z jednej strony blatu na drugą. Nie chcę, żeby musiała się o to martwić.
Dzięki za odpowiedź.

#pcmasterrace #komputery #laptopy #kiciochpyta

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero

🥲 Aktualnie wspiera nas średnio 1 osoba w miesiącu, co nie pozwala na pokrycie kosztów utrzymania serwisu. Wspomóż projekt

• 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Jak będzie cały czas podpięty to nic się nie stanie, w firmowym lapku mam ładowanie przez USB-c i parę lat siedzi ciasno, odłączam tylko czasem jak się kabel skręci.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: kiedys przepinalem monitory miedzy lapkiem asusa (do grania) a macbookiem (do pracy). Jeden z monitorow byl na USB-C, po roku w asusie port byl poluzowany jak nie powiem co po roku nie powiem gdzie i z kim, kabel sam wypadal przy przesuwaniu lapka, w maku siedzial sztywniutko.

Nie wiem czy to czegos dowodzi czy nie, ale ogolnie jak nie przepinasz kilka razy dziennie przez rok to powinno byc git
  • Odpowiedz
  • 0
@mirko_anonim kilka minut przed tobą pod tagiem #laptopy pisałem o komputerze Mini PC.
Weź do tego mysz i klawiaturę, i monitor 32 cale, i wciąż wyjdzie taniej i wydajniej.
Masz do tego monitor który mniej meczy oczy.

Stilgar na kanale Motele ostatnio omawiał ciekawe monitory LG i Gigabyte.
  • Odpowiedz