Aktywne Wpisy

Chlodny_Pokerzysta +201
Trzeba nie mieć godności żeby będąc facetem chodzić do klubów muzycznych w 2025r.
Stoisz jak pajac w kolejce po to żeby:
-widzieć jak kobiety i bogole wchodzą bez kolejki,
-liczyć na humor bramkarza przy wejściu,
-w środku, o ile nie jesteś super bogaty, być traktowanym jak g---o przez barmanki, obsługe, ochrone no i przede wszystkim kobiety,
-laski przychodzą tam głównie dla atencji i podbijania sobie ego, mając beke z facetów,
Stoisz jak pajac w kolejce po to żeby:
-widzieć jak kobiety i bogole wchodzą bez kolejki,
-liczyć na humor bramkarza przy wejściu,
-w środku, o ile nie jesteś super bogaty, być traktowanym jak g---o przez barmanki, obsługe, ochrone no i przede wszystkim kobiety,
-laski przychodzą tam głównie dla atencji i podbijania sobie ego, mając beke z facetów,
źródło: godnosc_nie znaleziono
Pobierz
blinkarA +2
Czasem przeglądam Instagramy moich koleżanek i aż mnie ściska. Wietnam, Tajlandia, Japonia, Dubaj, Nowy Jork, jakieś miasteczka w Portugalii, Islandia, Bali... Jedna wraca, druga leci. Co chwila nowe miejsce, kolorowe zdjęcia, uśmiechy, zachody słońca
A ja siedzę i patrzę. Trochę z zazdrością, trochę z żalem. Bo nie mam takiej kasy ani odwagi. Czuję, że coś mnie omija. Że inni żyją pełniej, ciekawiej, a ja tylko oglądam to z boku.
Ciekawa jestem czy
A ja siedzę i patrzę. Trochę z zazdrością, trochę z żalem. Bo nie mam takiej kasy ani odwagi. Czuję, że coś mnie omija. Że inni żyją pełniej, ciekawiej, a ja tylko oglądam to z boku.
Ciekawa jestem czy

Cześć,
jestem w trakcie wybierania laptopa dla mojej mamy. Decyzja padła na HP ProBook 465 G11. Mam tylko jedną obawę. Laptok ten ma ładowarkę na usb-c. Jak wygląda trwałość tego rozwiązania? Laptop będzie stał cały czas na biurku z podłączonym zasilaczem. Od czasu do czasu pewnie będzie przesuwany z jednej strony blatu na drugą. Nie chcę, żeby musiała się o to martwić.
Dzięki za odpowiedź.
#pcmasterrace #komputery #laptopy #kiciochpyta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
🥲 Aktualnie wspiera nas średnio 1 osoba w miesiącu, co nie pozwala na pokrycie kosztów utrzymania serwisu. Wspomóż projekt
Nie wiem czy to czegos dowodzi czy nie, ale ogolnie jak nie przepinasz kilka razy dziennie przez rok to powinno byc git
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Jailer
Komentarz usunięty przez moderatora
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Jailer
Weź do tego mysz i klawiaturę, i monitor 32 cale, i wciąż wyjdzie taniej i wydajniej.
Masz do tego monitor który mniej meczy oczy.
Stilgar na kanale Motele ostatnio omawiał ciekawe monitory LG i Gigabyte.