Wpis z mikrobloga

Główna obsada serialowego "Harry'ego Pottera" ogłoszona!

HBO potwierdziło odtwórców głównych ról w nowym serialu z uniwersum "Harry'ego Pottera".

https://upflix.pl/aktualnosci/glowna-obsada-serialowego-harryego-pottera-ogloszona-2025-05-27?utm_source=wykop.pl

#upflixmax <= tag do obserwowania/czarnolistowania

#max #upflix #harrypotter #upflixnews
upflixpl - Główna obsada serialowego "Harry'ego Pottera" ogłoszona!

HBO potwierdzi...

źródło: hp20002000r

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@upflixpl: @MisterMinister Mam nadzieje że Snape'a zagra najczarniejszy z czarnych tak żeby ludzi bolało wiadomo co, to za to jak niektórzy pisali że ziemniak Ramsey nadaje się do roli Ellie w tlou a w szczególności tlou2. Przecież ważniejsze są talent i umiejętności aktorskie niż podobizna do pierwowzoru z książki czy gry, prawda? Więc dlaczego dyskryminować aktora koloru.
Vinizius - @upflixpl: @MisterMinister Mam nadzieje że Snape'a zagra najczarniejszy z ...

źródło: 46303ac829c995810f0c9895e643e587cb06f56462a8a62cd2a6acf29959e7a4

Pobierz
  • Odpowiedz
@Vinizius: jak dla mnie ważniejsze są podobieństwa do książki, inaczej tworzy się zupełnie inną historię. Jak się chce tworzyć coś nowego, to po co kraść nazwę i historię znanej już marki, prawda? Nie chodzi tutaj o dyskryminacje, lecz o dopasowanie aktora do historii.
  • Odpowiedz
@MisterMinister: Kiedyś też tak uważałem, teraz nie jestem zainteresowany największymi markami, branża filmowa zeszła na psy, za dużo w niej propagandy. Może jedynie filmy z mniejszym budżetem trzymają poziom.
  • Odpowiedz
@Vinizius: to już co innego, ale tu się właśnie rozchodzi o przejęcie marki i wypuszczenie gniota. Rozumiem że kasa kasą, ale czuje że z tego wyjdzie jakieś dziadostwo niestety tylko dla dojenia kasy. Stary Harry Potter jest nie do podrobienia, są rzeczy których się nie powinno ruszać, ewentualnie w danym uniwersum jako zupełnie nowa historia.
  • Odpowiedz