Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lobo: Śmieszy mnie trochę to stawianie Nawrockiego w roli jakiegoś wielkiego, ważnego alfonsa, mafiosa gdy tak na prawdę robił za zwykłego osiłka-bramkarza w Gdańskiej Rozi czyli nawet w półświadku był w hierarchii najniżej jak się tylko da xD
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 10
@Plp_: wielkiego alfonsa nikt z niego nie robi, ale dla mnie to jest komiczne, że pis go tak kiepsko weryfikował, naprawdę to była tak trudna sprawa wziąć jednego kolesia który nie był tak umoczony? Serio jakby dudę wystawili to by wygrał na 100%, dosłownie jakby wystawili zwykłego kolesia z ulicy co tylko nie miał kartoteki to również miałby większe szanse niż nawrocki. A teraz no cóż przerażające jest to, że
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
Jakie są tak naprawdę podstawy by wiązać Nawrockiego z półświatkiem przestępczym

@NieBendePrasowac: jego znajomości i przyjaciele, nawet batyr raz za neonazistę poręczał, jeden z jego kumpli siedzi za ten sam numer co nawrocki Jerzemu wyciął. Dodajmy, że choćby przy załatwianiu panienek musiał mieć również kontakty z alfonsami. No i na ustawki kibolskie to święci ludzie nie chodzą. Jak dla mnie batyr ma zwyczajnie za dużo za uszami, serio osoba która
  • Odpowiedz
nawet batyr raz za neonazistę poręczał, jeden z jego kumpli siedzi za ten sam numer co nawrocki Jerzemu wyciął.

@lobo: rzucasz ogólnikami, a ja chciałbym poznać konkret.
Paweł B. zrobił jednak inny numer, bo jednak kwoty w akcie notarialnym w ogóle nie zapłacił. Po drugie, czemu kumpel? Widzę, że ten trenował w klubie Macieja Brzostki, który był wspierany przez IPN (nie wiem w jaki sposób), ale to chyba za dużo
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 1
Paweł B. zrobił jednak inny numer, bo jednak kwoty w akcie notarialnym w ogóle nie zapłacił.

@NieBendePrasowac: identycznie jak batyr :), albo inaczej może nie identycznie, ale tak blisko jak to tylko możliwe, przecież to przyznał na wizji, że to co na akcie wpisane to nie prawda.

Po drugie, czemu kumpel?

Masz rację nieco na wyrost ten kumpel https://www.tvp.info/86698989/daniel-nawrocki-zrobil-wywiad-z-gangsterem-pawel-b-przejal-kawalerke-od-niepelnosprawnego jednak sama sprawa jest bardzo podobna i są powiązania między nim,
  • Odpowiedz