Aktywne Wpisy
hyperlink +40

RenkaRenkeMyje +767
Wykop już obalał deweloperów, rządy, acta i inne gówna, może czas zrobić mocną afere, żeby rząd wziął się za ograniczenie tych zasranych kundli bez kagańców i agresywnych ras wyprowadzanych na spacery przez właścicieli często mniejszych od nich? Jak nie będziemy wywierać presji to nigdy się nic nie zmieni.
#wykop #polska #psiarze
#wykop #polska #psiarze
źródło: temp_file8443835184365025685
Pobierz

Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@NieBendePrasowac: jego znajomości i przyjaciele, nawet batyr raz za neonazistę poręczał, jeden z jego kumpli siedzi za ten sam numer co nawrocki Jerzemu wyciął. Dodajmy, że choćby przy załatwianiu panienek musiał mieć również kontakty z alfonsami. No i na ustawki kibolskie to święci ludzie nie chodzą. Jak dla mnie batyr ma zwyczajnie za dużo za uszami, serio osoba która
Po prostu bawi mnie ta nieświadomość ludzi w takich tematach.
@lobo: rzucasz ogólnikami, a ja chciałbym poznać konkret.
Paweł B. zrobił jednak inny numer, bo jednak kwoty w akcie notarialnym w ogóle nie zapłacił. Po drugie, czemu kumpel? Widzę, że ten trenował w klubie Macieja Brzostki, który był wspierany przez IPN (nie wiem w jaki sposób), ale to chyba za dużo
@NieBendePrasowac: identycznie jak batyr :), albo inaczej może nie identycznie, ale tak blisko jak to tylko możliwe, przecież to przyznał na wizji, że to co na akcie wpisane to nie prawda.
Masz rację nieco na wyrost ten kumpel https://www.tvp.info/86698989/daniel-nawrocki-zrobil-wywiad-z-gangsterem-pawel-b-przejal-kawalerke-od-niepelnosprawnego jednak sama sprawa jest bardzo podobna i są powiązania między nim,