Aktywne Wpisy

SzubiDubiDu +33
Cześć, toniemy.
Nie bardzo wiem jak stare marki mają przetrwać skoro byle corolla jest w cenie chińskiego suva.
I nawet nie piszcie głupot typu "potem na części do chińczyka czekasz 2 miesiące" bo siedzę na grupkach i ludzie narzekają, że nawet do głupiego seata czy skody muszą czekać po miesiąc lub dwa na zwykłą szybę i lampy xD
#motoryzacja
Nie bardzo wiem jak stare marki mają przetrwać skoro byle corolla jest w cenie chińskiego suva.
I nawet nie piszcie głupot typu "potem na części do chińczyka czekasz 2 miesiące" bo siedzę na grupkach i ludzie narzekają, że nawet do głupiego seata czy skody muszą czekać po miesiąc lub dwa na zwykłą szybę i lampy xD
#motoryzacja

źródło: chinks
Pobierz
Mega_Smieszek +188

źródło: temp_file6975514216753595442
Pobierz
#torrent #gry #piratujo #pytaniedoeksperta #informatyka
źródło: toXB1f7lLO6xEMMwxCOFZy2YyqyITLgw
PobierzOgólnie tylko i wyłącznie za torrenty mogą przyjść kary, bo to chyba
Ludzie masowo coś udostępniający są zagrożeni, ale zwykłych Kowalskich raczej nikt nie śledzi. Słyszałem
@PABLO__ESCOBAR To było z 10 lat temu ale pamiętam że paru dawnych znajomych miało problemy w związku z prawami autorskimi i jakieś kosmiczne grzywny podostawali. Teraz jak dorosłem i środowisko się zmieniło to nikt się nie bawi w piracenie bo szkoda czasu.
@Prawdziwy_Oponiarz: jeżeli tylko potrafisz udowodnić, że pobrałeś program, ale wcale go nie uzyskałeś.
źródło: image
PobierzNigdy nie mialem problemow.